Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Igaz, hogy halálfélelem...

Igaz, hogy halálfélelem körüli állapot előzi meg a HIV tesztet? Vannak tapasztalaitok? Hogy éltétek meg a dolgot?

Figyelt kérdés
Csütörtökön megyek vérvételre.Addig már minden opciót lejátszottam a fejemben. Végignéztem 100 videót stb és félek elmenni. Igazából gondolkodom, hogy a netről rendelek inkább egy home nyáltesztet Amerikából. Az e-bayről elérhető. Nem tudom, hogy jobb, ha magadnak csinálod vagy kiteszed magad a fürkésző tekinteteknek és esetleges megbélyegzésnek, ha nem várt eredményt mutat. Valószínűleg nincs miért aggódnom, mert két éve adtam vért és mivel nem értesítettek ki, hanem felhasználták, gondolom negatív voltam. Ki, hogyan éli meg az ilyesmit? Mi a jobb? Otthoni vagy elmenni haverokkal együtt?Anoním vagy nevesített?

2017. aug. 22. 10:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
28%
Miért félsz?Összefeküdtél mindenkivel vagy drogos vagy?
2017. aug. 22. 10:47
 2/19 anonim ***** válasza:
28%
Nekem akkor volt halalfelelmem, amikor agydaganatot kerestek a fejemben, nem egy szros ket masodperces vervetel elott, de hat te tudod. Szived joga osszepisilni magad a felelemtol a semmiert. Azt ugye tudod, hogy elore teljesen feleslegesen stresszeled magad, mert semmin nem valtoztat? Nem lenne eleg akkor idegeskedni meg felni, ha megvan a baj? Vannak egy tesztnel sokkal kellemetlenebb dolgok is az eletben.
2017. aug. 22. 10:50
 3/19 anonim ***** válasza:
35%
Én sem értem, mire ez a nagy sopánkodás. Aki gumi nélkül összefekszik mindenkivel, az meg is érdemli, hogy elkapjon vmit, bár elég kicsi az esélye, hogy elkapja a HIV-et még így is, de egyébként már van rá gyógyszer, tehát lehet kezelni
2017. aug. 22. 10:52
 4/19 A kérdező kommentje:
Az utolsó barátom, mint utólag kiderült, nagy nőcsábász hírében állt, bár én ezt nem tudtam mikor összejöttünk, már csak utólag hallottam, miután szakítottunk. Mindig védekeztünk az egy év alatt, míg együtt voltunk, gumival, ragaszkodtam hozzá. Orális szexnél nem, de tán egy eset volt, amikor a számba élvezett. Amúgy pont azért szakítottunk, mert kiderült, hogy megcsalt egy buliban és visszahallottam mástól, amit végül bevallott.Persze védekezett, de engem ez nem nyugtat meg.
2017. aug. 22. 10:57
 5/19 anonim ***** válasza:
10%
hát isten nem ver bottal,mondani szokás
2017. aug. 22. 10:59
 6/19 anonim ***** válasza:
22%
Miért van mindenki lepontozva?
2017. aug. 22. 11:03
 7/19 anonim válasza:
10%
Szia. Szerintem ne aggódj ezen. Nagyon sok lánnyal előfordul sajnos, hogy megcsalja a párja, ezt kivédeni nem lehet. Bízzunk benne, hogy nincs semmi bajod!Ha Veled is felhúzta a gumit, nem lesz gond.Bár nem értem egy ilyen felelőtlen ember egyáltalán miért tart fenn párkapcsolatot. Nagyon kicsi az esélyed, hogy beteg legyél! De ha esetleg még így is van, már nem kell belehalni. Amúgy lány vagy? Volt valami tüneted?
2017. aug. 22. 11:06
 8/19 A kérdező kommentje:
Üdv, köszi a biztató szavakat. Nincs semmi bajom. Semmilyen betegségem nem volt az elmúlt hónapokban, sem láz, sem hasonlóak.A teljes vérképem kiváló. A nőgyógyászaton az std szűrés hüvelyváladékos részét már elvégezték. Full negatív. Mindenféle baktériumra, kórokozóra. Semmilyen nemi kórságot nem találtak. Már csak ez a vérvétel van hátra, de nagyon rá vagyok parázva, nagyon nyomaszt. Hogy a másik miatt egyáltalán ilyen helyzetbe kerülhetek.... :(
2017. aug. 22. 11:17
 9/19 anonim ***** válasza:
80%
Mint mondtam, nem olyan könnyű elkapni a HIV-et, mint ahogy sokan gondolják. Ha lepontoztok, akkor is így lesz. Felesleges ezen aggódnod, szinte 100%, hogy nem vagy fertőzött
2017. aug. 22. 11:21
 10/19 A kérdező kommentje:
Hát remélem, mert csak gyötrődöm. Persze azt mondja, megbánta, de kivagyok vele segítve..
2017. aug. 22. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!