Mitől hányhattam? Lehet a kimerültégtől, fáratságtól?
"Fellépésem" volt tegnap, tegnap előtt meg próba. Tegnap előtt volt proba utana meg foproba. Es tegnap előtt reggel felebredtem 5:38kor a varosunkbol lementem helyijarattal a vonathoz. Onnan 1,5 orat utaztam fel pestre, felertem 10:30 korul. Metroval elmentem a szallasra leadtam a borondom megorzesre majd elmentem az ikeaba ebedelni olyan 12 korul onnan 1 orara tovabb mentem a papp laszlo sportarenahoz hogy egy ismerosomnek odaadjak cmit. Utana 2 korul probara gyulekezo volt ott voltunk 2 orat es vartunk majd proba aztan szünet es olyan 10 korul este vegeztunk es mentem a szallasra. Ettem meg este a proba kozott 1 szendvicset. Kb 1 liter vizet ittam egesz nap tudom ez nagyon keves volt. Fajt is a fejem estere egy kicsit. Na es a szallason a szokasos kis esti dolgaimat elvegeztem majd lefekudtem aludni. 23 ora elott volt ez picivel. De kb 1 orat fekudtem es nem tudtam aludni ereztem hogy emelygek majd mar kezdett az atcsapni kicsit hanyingerbe. Gyorsan elmentem a wcbe es az este megevett szendvics kijott belole. A sav nagyon megmarta a nyelocsovem ezert ittam ra nehany kortyot amit nem kellett volna es az is kijott belolem. Utana 5 perccel kb ittam megint nehany kortyot az mar bennem maradt es sokkal megkonnyebbultem ereztem magam utana el is tudtam mar aludni.
Azt figyeltem meg, hogy csak akkor vagyok ilyen szarul ha vonattal megyek pestre. Mamamekkal is szoktunk jonni kiallitasokra es oda vissza vonattal meg napkozben tomegkozlekedes es altalaban ikeaban ebed. Olyankor meg a rendes ivas se marad el. De hazaerek fejfajas, majd ugyan ez a nem tudom eldonteni hogy vagyok almatlanul fekves es utana emekyges kicsi hanyinger majd hanyas es utana mar minden rendben. Nem az ikeas kajaval van bajom, szoktam ott enni ha szuleimmel jovok pestre autoval.
Olyan is volt hogy taborban voltam egesz nap volt valami es este be se zabaltam.., ott ugyan ugy a lefekvestol a hanyasig majd a jolletog lejatszodott az egesz. Nem vagyok rosszul az utazastol kozben semmi bajom nincs.
Ez lehet a faradtsagtol vagy mitol? Nem talalok ra magyarazatot. Es a probak hosszaval se lehet baj mert a másik fellépést is vegigcsinaltam 2 hete, kb 5 proba mind 10-11es kezdessel este es olyan 2 utani hazaeressel, akkor autoztunk minden probara. Erre valsmi magyarazst en nem tudom.
Es tegnap meg ma se volt semmi baj (ma jöttem haza reggel)
És bocsi a hibákért meg a hosszúságért
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!