Zúg a fülem, az orvosok nem tudják, hogy mitől. Szerintetek?
Egy évvel ezelőtt voltunk egy élményfürdőben és (biztos ott kaptam el valamit) azóta zúg és néha viszket a bal fülem. Sokszor voltam különböző orvosnál, csináltak MRI-t, CT-t, beszedtem kétféle antibiotikumot, szteroidot és Canesten fülcseppet használtam, de semmi változás. Vettek belőle mintát tenyésztéshez, de negatív. Nem magas a vérnyomásom, nem látnak a fülemben semmit, egészséges vagyok. Küldözgetnek ide-oda, de senki nem tudja, hogy mi a bajom.
Tuti, hogy valami vírust/baktériumot összeszedtem, mert ha Canesten cseppet cseppentek bele, akkor másnap 5-ször olyan hangosan zúg.
Akinek bármilyen ötlete van, ne tartsa magában!
Köszönöm
Szia,
én valamilyen fórumban olvastam,
hogy van valami román csepp, faviaudia a neve.
Keress rá, nézz utána, állítólag volt, akinek segített.
Láttam egy netes videót, egy tudós figura állította, hogy ha fertőzés a baj, lehet fokhagymát bevetni.
Enni is, de lehet direktbe az olajáta fülbe csepegtetni.
Érdemes 3 hónapig várni vele, ha elkezded alkalmazni,
hogy tudd, használ-e.
Most én megmondom őszintén, próbálkoztam a fülembe csepegtetéssel, de engem zavart. Meg nemtom hogy jó-e,
járj konkrétabban utána. Állítólag a belső fül egyik legjobb táplálója a fokhagyma.
Na, de komolyan, nézz utána ezeknek, amiket említettem,
mert régebben olvastam ezeket a dolgokat, ne az legyen, hogy valamire rosszul emlékeztem, és hülyeséget mondok.
Szigorúan csak utánaolvasás után cselekedjél ;)
Sok sikert, remélem megtalálod a megoldást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!