C-Vitamin tabletta túladagolás?
Figyelt kérdés
Lehet-e valami baj belőle,ha napi 1 helyett napi 2-3-at szedek be?2017. júl. 16. 06:58
11/13 anonim válasza:
A C vitamint meglehetősen nehéz túladagolni. A 2000mg hülyeség, mert az pont 2g, ami sokak szerint nagyon is ajánlott. Brutálisan sok, kb. 20 deka(!)gramm kell ahhoz, hogy baj legyen belőle. De azért pár grammnál többet nem vennék be, mert felesleges.
A tabletta többi alkotórészéről nem tudok információkat. Pezsgőtablettát nem kéne, sima tablettától nem kellene gond legyen.
12/13 anonim válasza:
Pontosítanék: 2-3 tabletta még bőven jónak tűnik minden fajtából.
13/13 anonim válasza:
Egyszer én túladagoltam és bele is haltam... ez kb. 3 hónapja volt, azóta szerencsére már jobban vagyok! Még jó, hogy nagyobb baj nem történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!