Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi a leggyorsabb kezelése a...

Mi a leggyorsabb kezelése a körömgombának?

Figyelt kérdés
(3 hó kb ) csak a lábamon a két kisujjamon van, de így is problémát jelent, mert esztétika szempontjából csúnya , ha valakinek volt ilyen problémája, de megszabadult tőle, leírná? (Canesten pro az nem segített, pedig sokáig csináltam.. ) Most a fokhagymás trükköt próbálom , mert olvastam, hogy valakinek elég hamar elmulasztotta. Olvastam szódabikarbónásat is, ha ez nem válik be azt is kipróbálom, de végső esetben valami biztosat olvasnék, ha ezek nem válnának be.
2017. máj. 28. 17:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm.

Nekem most az ecet is jó, de ha esetleg hibásan nő vissza, ez lesz a következő, valóban olcsóbb mint a 7-10 ezres vackok, amik nem használnak, és mint pl a canespro is nagyon brutál módszer.

2017. júl. 30. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!