Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi a leggyorsabb kezelése a...

Mi a leggyorsabb kezelése a körömgombának?

Figyelt kérdés
(3 hó kb ) csak a lábamon a két kisujjamon van, de így is problémát jelent, mert esztétika szempontjából csúnya , ha valakinek volt ilyen problémája, de megszabadult tőle, leírná? (Canesten pro az nem segített, pedig sokáig csináltam.. ) Most a fokhagymás trükköt próbálom , mert olvastam, hogy valakinek elég hamar elmulasztotta. Olvastam szódabikarbónásat is, ha ez nem válik be azt is kipróbálom, de végső esetben valami biztosat olvasnék, ha ezek nem válnának be.
2017. máj. 28. 17:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

lézeres körömgomba eltávolítása, az nekem bevált.

Hiába kenegettem krémmel, felesleges pénzkidobás volt nekem :(

De a lézeres kezelés helyrehozta pár hónap alatt :)

2017. máj. 28. 17:59
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi szépen.

Azóta olvastam rengeteg trükköt, aztán most a fokhagymásat próbálom, de ha nem látok javulást próbálgatom sorba, mert nagyon sok fajtát írnak, ha semmi nem hoz eredményt , akkor jöhet az ecsetelő több ezerért, ha az sem, akkor gyógyszer, ha az sem, akkor lézere. (úgy hallottam az több 100 ezer forint, ez igaz?)

2017. máj. 29. 18:55
 3/11 anonim ***** válasza:

Attól függ hol csináltatod a kezelést.

ár 1500-2000 ft lenni 1 körömhöz.

2017. máj. 29. 19:45
 4/11 anonim ***** válasza:
szokott lenni*
2017. máj. 29. 19:45
 5/11 A kérdező kommentje:

Jaaa.

Mondjuk sok rosszat olvastam róla, hogy nem használ stb.. Örülök, hogy neked segített.

2 napja használom a fokhagymás/ricinusos kötést (este reszelem, vágok le belőle, aztán átkötöm új sebtapasz, plusz ez az olajos massza, és már alig van köröm max a fele mindegyiknek. Tehát hatásosnak bizonyul, abban az esetben, ha ezen túl leszek, és teljesen lejön, akkor egészséges körmöket kapok.

2017. máj. 29. 20:10
 6/11 anonim ***** válasza:

Érdekes, én meg ezekről nem hallottam, csak körömstiftekről és teafaolajról.

Az összes körömgomba stift valamilyen savval (citromsav, tejsav) operál, azon az elven, hogy a savas környezetben nem élnek meg a gombák, de nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen filctollszerű valamivel annyi anyagot fel lehessen vinni a körömre, hogy az még bele is szívódjon és elég legyen fél napra a hatás.

A másik a teafaolaj, arra sokan esküsznek, mert baktérium és gombaölő és elég tömény formában árulják. Persze ilyen erővel a grapefruitmag kivonat is bejöhetne, meg még egy sor egyéb illóolaj.

De nekem se sikerült még eredményt elérnem, pedig van hogy magától elmúlik. Derülne ki mitől függ...

2017. máj. 30. 00:45
 7/11 A kérdező kommentje:

grapefruitmag

szódabikarbóna

Citromlé

fokhagyma

ecet

hypo

teafaolaj

papaya

ezekről hallottam eddig, én úgy gondolom a szerek előtt, ezeket kipróbálom , persze ha a fokhagyma nem jönne be, ahogy a hölgy írta, hogy 2 hét volt neki

2017. máj. 30. 15:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehet baromság,de én azt hallottam hogy a kutyanyál jó rá,szóval ha ven egy eb,akkor kend be picit a körmöd zsirral,és hagyd hogy a kutya nyalogassa,jót tesz,de hogy mi miatt azt ne kérdezd:D
2017. máj. 31. 11:45
 9/11 A kérdező kommentje:

Én még a pisit is hallottam :o :D

Csak nem értem , hogy emberek esetleg ezeket kipróbálják és úgy nyilatkoznak? :D

2017. máj. 31. 18:52
 10/11 anonim válasza:
100%
Szia! Rengeteget kezeltem én is a köröm gombát mindenféle orvosi és otthoni módszerrel, mind hiába. Kb.10-12 éve volt már ez a betegségem. Három hónapja adott a körmösöm egy Unguir nevű Köröm kezelő folyadékot. Napi kétszer csepegtetem és kenem a körmöm. 12 év után először Köröm nő a lábujjamon a sárgás vastag, porladó gomba helyet. Alig merem elhinni. Csak azt nem értem, miért nincs még felkapva ha ennyire használ?!? Merem ajánlani figyelmedbe! :) ja és csak 2890 Ft volt és még félig sem fogyott...
2017. júl. 29. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!