Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehetett ételmérgezés? (részle...

Lehetett ételmérgezés? (részletek a leírásban)

Figyelt kérdés
Ma reggel, hajnali 4kor arra ébredtem, hogy olyan szinten hányingerem van, hogy féltem, bármelyik pillanatban elokádhatom magam.Nem bírtam aludni addig, amíg amúgy fel kellett volna kelnem, Anya azt mondta, maradhatok itthon. 7 óta aludtam most negyed 12ig, kétszer keltem fel. A gyomrom sajog, fáj, morog, és azt hiszem, akkorát fogok fosni,hogy ahhoz már fegyvertartási kell. Kérdés; talán tegnap összeehettem valamit? Tegnap csak péksütiket, egy pici szelet répatortát és gombapörköltet ettem, vizet és narancsszörpöt ittam. Lehet szó ételmérgezésről?

2017. márc. 2. 11:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezek nagyon általános tünetek, émelygés, hascsikarás, hasmenés, bármi lehet. Vírus, vagy egyéb fertőzés, "ételmérgezés", és nem akarlak megijeszteni, de akár még gombamérgezés is. Gondolom, termesztett csiperke volt, más ilyenkor nemigen lehet, szóval ez utóbbinak kicsi a valószínűsége, de sokaknak érzékeny a gyomra, és nehezen emésztik meg a gomba rostjait, szóval ez is okozhatja.

Javaslom: diéta, bőséges folyadékbevitel, széntabletta, ha nem javul, orvos!

2017. márc. 2. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!