El kell-e dobni azokat a finom süteményrecepteket, amelyek krémjében nyers tojás található? Az internet tele van ilyen receptekkel, mig más oldalak óva intenek a nyers tojás fogyasztásától a salmonella illetve campylobacter szennyezettség miatt.
Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 09:22
1/3 anonim válasza:
Nem kell. Ha ennyire félsz, két lehetőséged van:
1. szalmonella mentes tojást veszel. Bár ezek drágábbak.
2. meleg mosogatószeres vízben megmosod a tojásokat, és hagyod megszáradni. Csak utána használod fel.
2/3 anonim válasza:
Ha a tojás megfelelő helyről van. Ha használat előtt lemosod a héját, nem lesz gond.
Az internet nagyon hasznos tud lenni, de ugyanakkor túlzásokat is találni bőven.
3/3 anonim válasza:
Ennyi hulyesegeket. A salmonella a tojas belsejeben van, azt nem lehet lemosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!