Mit csináljak anyával?
Figyelt kérdés
Nagyon csúnyán lebetegedett és nem hajlandó elenni orvoshoz, merthogy neki dolgoznia kell, táppénz kevés... már ott tartunk, hogy minden este 38 fokos láz, folyik az orra és iszonyatosan köhög. Annyira félek, hogy komolyabb baja is lehet, de tényleg, hiába kiabálok vele, hogy menjen el, ő csak mártírkokid, sőt már én is elkaptam tőle. Hogyan beszélhetném rá, hogy menjen el?2017. febr. 1. 20:21
1/4 anonim 

válasza:

Ez akár tüdőgyulladás is lehet, ezért feltétlen el kellene menjen.
Ha azt mondanád neki, hogy később még betegebb lesz és így hosszabb ideig munkaképtelen lenne, talán elmenne. Valahogy mindenképp rá kell beszélned, ha nem ki hívhatnád a mentőszolgálatot is.
2/4 anonim 

válasza:

ha eddig nem tudtad rabeszelni, akkor nem fogod tudni ezutan sem. de ha mar ilyen rossz a helyzet, probald a legjobbat kihozni belole: fozzel teat, szaladj el a patikaba acc-ert, vagy neocitranert, keszits anyudnak ( meg magadnak is ) ulofurdot, kamillas gozolest is vegezhettek, fozz egy egyszeru levest...:) jobbulast.
4/4 A kérdező kommentje:
Adtam neki Fortedolt, amitől lement a láza, már csak 37.3, enni is tudott. Köszönöm a válaszokat, majd meglátom mit tehetek még vele :)
2017. febr. 1. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!