Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vas hiányra valami ötlet? NE...

Vas hiányra valami ötlet? NE gyógyszert! Nincs más kiút? Sztori lenn

Figyelt kérdés
6 éves korom óta vas tablettán "élek",soha semmitől nincs elég vasam!Hiába szedem a vas tablettát,ha abbahagyom ismét fellép a hiány!Most vok 23éves,és sajnos a kislányom is örökölte,aki 2éves múlt,1,5éves kora óta ő is vas szirupot kap!
2010. máj. 7. 08:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én sok szurit is kaptam mikor kicsi voltam, olyan vashiányom volt. Tablettát szedtem, nem segített semmit. Később immunerősítés céllal szedtem Béres cseppet és az teljesen rendbehozta a vasamat is. Nem is számítottam rá, hogy ilyen nagyon jó lesz. Már évek óta nem szedek Béres cseppet, de nem romlott vissza semmit a vas szintem. Azóta is remek.
2010. máj. 7. 10:38
 12/12 A kérdező kommentje:

Én az ilyen laboros papírokon nem igazodok ki,vagyis nem tudom melyik a vas értéke,annyit tudok,h a dokim mindig mondta h minimum érték alatt vagyok:(

Utolsó előtti megfogadom a tanácsodat!!!

És köszi mki másnak is az írásokat:)Én mkit hasznosan értékeltem:)

2010. máj. 7. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!