Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az allergiába bele lehet halni?

Az allergiába bele lehet halni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 14:37
 1/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem ha minden nap jelen van valami amire nagyon erős tünet jelentkezik, szóval hosszú távon olyan dolgok vesznek körül amire iszonyat allergiás vagyok..
2010. máj. 1. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Akár. Ha például az allergia olyan tünettel jár, hogy a légutak összeszűkülnek, ott a fulladás. Kolleganőmnek gégemetszéssel mentették meg az életét, darázs csípte. Ma sok minden okozhat ilyen tünetet. Úgy tudom, más életveszélyes tünetek is előfordulhatnak, de ebben nem vagyok otthon, csak annyira, hogy nem szabad félvállról venni.
2010. máj. 1. 14:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen a pollenallergia, a méhcsípés, illetve a rovarcsípés okozhat fulladást, ami pedig halál, he nem tudják megszüntetni időben. Az ételallergia is okozhat komoly kimenetelű okot, mert ha például tünetmentes, illetve nem foglalkoznak vele gyomorvérzést okoz.

Szóval csak csinyán az allergiával.

2010. máj. 1. 14:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Bele, keress csak rá az anafilaxiás sokk kifejezésre.
2010. máj. 1. 15:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem fulladásos allergiám van.A hörgőim ilyenkor összezáródnak,és ha nem használom az asztmás fujókámat akár meg is fulladhatok.Mivel a amikor levegőért kapkodom többnyire be is pánikolok,és ez egy bizonyos sokkot okoz..

da hallottam már hogy valaki darázs csípéstől halt meg..

2010. máj. 1. 15:51
 6/7 anonim ***** válasza:
*de* javítva
2010. máj. 1. 15:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :/
2010. máj. 2. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!