Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hallottátok hogy a H1N1...

Hallottátok hogy a H1N1 vírusra kitalált védőoltásba raktak bele valamilyen anyagot ami legyengíti az immunrendszerünket és mivel csak a felében van ilyen anyag a népesség fele megfog halni mert túlnépesedünk?

Figyelt kérdés
Lásd.: 2012 október 19. – Az USA Népszámlálási Irodája számításai szerint 01:36-kor (21:36 EDT) a Föld lakossága eléri a 7 milliárd főt.
2009. szept. 26. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
én hallottam róla, de nem tudom,hogy mennyire lehet hinni ezeknek a híreknek...mondjuk én így se, úgyse oltatom be magamat, egyszerűen fölöslegesnek tartom,nem súlyosabb,mint a rendes influenza, és mellesleg a védőoltás után legtöbben egy csomó ideig taknyosak,meg minden bajuk van...
2009. szept. 26. 12:19
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

Valami paranoid skizofrén találta ki ezt az összeesküvés elméletet. Nem kell ilyen hülyeségeket elhinni.

Bár én nem fogom beoltatni magam, sem a gyerekeimet, mert nem olyan vész ez a H1N1, én pont a héten estem át rajta. 2 napig ki voltam feküdve, fel sem tudtam szinte kelni, de ennyi. 3. napra már jobban lettem, a 4. napon meg mintha mi se történt volna.

2009. szept. 26. 12:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Én pont most taposom a második napot a vírusban,de higgyétek el nem olyan gáz,nem más mint az eddig átélt influenzák.Tegnap még folyt egész nap a víz rólam,ma már határozottan jobban vagyok.A védőoltást én sem tartom jónak,ha ezt így nem vészeli át a szervezet,hogy fog egy ennél erősebb vírus ellen védekezni?!
2009. szept. 26. 16:19
 4/4 anonim ***** válasza:

A védőoltás egyszerű marketingfogás nem népirtó fegyver. A sok hülye megveszi a teszteletlen mérget. A dolog ezen része a pénzről szól. Minden védőoltás legyengíti az immunrendszered eleinte, szövődmények terén még rátesz egy lapáttal, hogy higanytartalmú a vakcina.

Abban viszont már nem lennék ilyen biztos, hogy maga a vírus természetes módon jött létre. De gondolkozz már egy kicsit. Ha tényleg felezni akarják a népességet, az csak jó, a Föld nem bírja már sokáig ezt a terhet, amit az emberiség jelent. Vagy a népesség fele pusztul, vagy rövid időn belül mindenki. Akinek van egy kis józan esze, az életben marad, akár elhiszi hogy összeesküvés készül akár nem! A természetes szelekció mindig a gyengébbet, hülyébbet viszi el és ha igaz az influenzahiszti, akkor ez a természetes szelekció reprodukálása.

2009. okt. 2. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!