Vajon daganat van a torkomban vagy csak vírusus fertőzés?
Figyelt kérdés
Szóval kb. 3 napja vettem észre egy fehér lencse mérető kis "gumót" de inkább egy pattanás szerűségre hasonlít vagy valami vízhólyagszerűségre a mandulámon, majdnem a nyelőcsövemnél. Pattanás mondjuk nyálkahártyán nem nagyon lehet.. :/ Annyit kell tudni, hogy barátnőmnek tüszős mandulagyulladása van de semmi puszi csók nem volt, persze így is elkaphatom, de ha elkaptam volna akkor miért nincs semmi tünetem? Félek, hogy daganat. Iskola orvosnak is megmutattam ő azt mondta, hogy nem az, valszeg vírusos fertőzés lehet a hátterében. Büdös leheletem nincs, illetve már megpiszkáltam és nem jött le szóval nem afta szerűség. Gondolkozok, hogy mutassam meg házi orvosnak, mert még mindig nem nyugodtam meg kellően. Szerintetek?2016. nov. 10. 15:42
1/5 A kérdező kommentje:
15/F Félévet cigiztem napi 2 szál kb. Már 2 hete teljesen letettem nem is kívánom egyáltalán.
2016. nov. 10. 15:42
2/5 anonim válasza:
Első gondolatom a mandulakő volt, de írtad hogy nincs szájszagod. Ezek a kövek egyébként a mandulában vannak, ki lehet őket piszkálni és ha szétnyomod irdatlanul büdös. Nekem nem volt még soha de ajánlom a youtube-ot :D Menj el fül-orr-gégészetre az a biztos és ne dohányozz!!
3/5 anonim válasza:
Lehet valamilyen vírusfertőzés ha hólyagszerű, gargalizálj Phlogosol oldattal naponta 3-szor, és ha nem múlik 1 hét alatt, akkor mutasd meg a háziorvosnak.
4/5 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt 5 eve, eloszor en is azt hittem, hogy daganat. Egy hadseregnyi orvosnak megmutattam, de mind azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, mert a daganat nem igy nez ki. Azota is ott figyel, nem no, panaszt nem okoz, semmit nem csinal. Valami herpeszvirus. A napi 2 szal cigin meg felesleges panikolni. Hasznalni biztosan nem hasznalt, de ez a mennyiseg elhanyagolhato, es a dohanyzas ilyen fiatalon meg nem okoz rakot. Persze jobb nem raszokni.
5/5 anonim válasza:
Valóban nem okoz rákot ilyen fiatalon a dohányzás de nem is ebben a korban fog kialakulni rákos daganat. Nagyapám nagyon fiatalon kezdte a dohányzást és sajnos el is ment idén 68 évesen gégerákban. Gondold át hogy érdemes-e folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!