Miért működik így az immunrendszerem? Van még valaki így?
Nem tudom mi lehet, hónapok óta nem használtam tömegközlekedést, biciklivel járok mindenhova(30-50km távra is), szétízzadtam magam, fújt a szél, fürödtem, sátoroztam, hegyet másztam, semmi bajom nem volt.
Ahogy felültem a metróra, 2 nap mulva végem volt. 2 hétig nyúztam, láz, taknyolás, torok, minden, 3 hét elmúlt és még mindig köhögök. Ahányszor bekerülök az emberek közé, ez történik. Akárhogy megázhatok, megfázhatok, hipotermiás sokkot kaptam, semmi.
HIV negatív vagyok amúgy.
???
Sokféle légúti virus terjeng. A lanyom az iskolaból hozza ezeket haza , rajta nem üt ki az összes , viszont en folyton szortyogok. A gyerekközössegben folyton valami terjeng. Tavaly oktoberben holyagos himlöt hozott haza , elkaptam , olyan beteg lettem h majdnem meghaltam.
Akkor tetut is hozott tavalyelött. Megteltunk rendesen.
Svedorszagban élünk
A masik meg h a virusok folyton mutálnak igy a regi immunitasod mar nem segit , mert valtoztat struktúrát.
Régi új virusok ezek es ilyenkor összel meg télen tombolnak
A vírusok és baktériumok már gyorsabban fejlődnek, mint.a gyógyszerek.
Te meg elmentél, jól legyenegítetted a szervezeted az összes lehetséges módon, és csodálkozol, hogy a metrón az első szembejövő kórokozó kifog rajtad.
Értem.
Csak azt nem, hogy akkor mindenkinek és folyton betegnek kéne lenni. Pár hónap alatt nem szokhattam el annyira a vírusoktól, mert eddig is a földön éltem. Vagy teljesen új törzsek fejlődtek ki?
Ha meg valakit magammal viszek pl.sátrazni, másnap már belázasodik, ha megfújja kicsit a dunai szél, vége van.
Akkor maszkot fogok tenni a tömegközlekedésben, ha egyáltalán használom majd:)
Kedves 6#, a szabadlevegő és a sport erősíti a szervezetet, nem legyengíti, legalábbis szerintem. Mondd el az elméletedet egy orvosnak, lássuk mit szól.
Igen, akkor erősíti, ha mértékkel csinálod, és nem "szétízzadod" magad a fújó szélben.
Azt írtad, hogy "Akárhogy megázhatok, megfázhatok, hipotermiás sokkot kaptam, semmi. " ezekszerint a spor nem erősítette az immunrendszered, hiszen azt írtad, hogy megfáztál, de a végén még is ott van, hogy "semmi", azért a megfázás és a hipotermia nem semmi szerintem :/
Fürödni meg mindenki fürdik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!