Az utóbbi 1 évben nagyjából 2 havonta van felső légúti betegségem. Rengeteg antibiotikumot beszedtem már. Szeretném egy kicsit megerősíteni az immunrendszerem. Ilyenekre gondoltam, hogy Béres-csepp, ezüstkolloid pl. Kinek mi vált be?
Az a baj, ha nem szedek antibiotikumot rá akkor csak rosszabbul leszek. Meg ilyenkor a meg szokták vizsgálni a hátam is és érdes a légzésem stb.. Meg sokszor köhögök és fulladok is ilyenkor és többször kellett már az ügyeletre is mennem. Vagy kezdődő tüdőgyulladásom lesz, vagy mandulagyulladás másfél hónapja arcüreg gyulladásom volt. Ezekre muszáj valamit szednem. És mind egy kis torokfájással kezdődött. Most is beteg vagyok épp, holott másfél hónapja voltam.
Ezért kellene megerősíteni az immunrendszerem valahogy. A C vitamintól meg a méztől nekem fáj a gyomrom.
Meg kellene erősíteni az immunrendszeredet! A C vitamin mellett még 3 vitaminnak kellene együttesen jelen lenni a szervezetedben, hogy az megfelelő hatású legyen. Ennél sokkal jobb megoldás egy algakomplex, amely nem egyféle vitamint tartalmaz, hanem mindegyiket, ezen kívül minden fontos ásványi anyagot, mindezt természetes, könnyen felszívódó formában. Nem vitaminnak, vagy táplálékkiegészítőnek nevezik, hanem teljes értékű tápláléknak. Az űrhajósok pl. ezen éltek, hiszen a világűrbe nem vihettek fel földi élelmiszereket. A jobb minőségűekben megtalálható még a világon ma található legerősebb antioxidáns, az asztaxanthin is, amely kiváló gyulladásgátló.
Ezen kívül még a Kriella cég krillolaj termékeit ajánlom figyelmedbe, ha kérdésed van, vagy a legolcsóbban szeretnéd megvenni, akkor írj privátban és segítek. Olvasd el a terméktapasztalatokat itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!