Mitől viszkethetünk?
Amikor épp rá tör a viszketés a lábatokra ,rögtön nézzetek oda (de nyúljatok oda)!
Több mint valószínű ,hogy bolha lesz az (nálam is ez volt... rengeteg ideig nem találtam semmit aztán egyszer csak ott szívta a vérem a kis mocsok)!
"Most ... semmi nyom a lepedőkön ... mind a hármunknak csak combtól lefelé viszket.Ott viszont nagyon és már jóval lefekvés előtt elkezdődik. A fiunk már délután vakarózik,nálam este 7 körül kezdődik, a férjem meg csak éjszaka szenved tőle."
Ezért mondom én, hogy bolha, mégpedig a padlón: nem tud túl magasra felugrani, csak kb. térdig, és - a jelek szerint - az ágyba nem megy utánatok, ami tök jó. Ha ágyi poloska lenne, akkor az ágyban sem lenne nyugtotok, sőt, éppen ott jelentkeznének csak a tünetek: lefekvés után. (Gondolom én, ha már "ágyi" a neve...) De azt írtad, hogy ott már csak az viszket, ami korábban keletkezett csípés. (Van rá egy tippem, hogy a fiatok ér haza legkorábban, aztán te, aztán a férjed.)
"veszünk olyan sprayt, ami bolhák,kullancsok és hangyák ellen jó és az ágyakat és a környékét befújjuk és a párnákat és takarókat is ciha és huzat nélkül"
Nem tudom, mennyire jó ötlet a párnákat meg a takarókat is befújni, hogy mennyire lesz az aztán bőrbarát, de nagyon drukkolok nektek!
Én akkor találkoztam ilyennel (szintén csak lábon, alsó lábszáron nyáron, amikor szoknyában/rövidnadrágban voltam zokni nélkül), amikor új lakást vettünk, mégpedig olyat, amelyikben az előző lakó kutyákat meg macskákat is tartott: néhány lakásszemle után vettem észre magamon, de sikerült még költözés előtt kiírtani a dögöket. Ez volt az egyik szer, amivel irtottunk (plusz hipós felmosás és társai):
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!