Allergia? Megfázás? Komolyabb?
Először csak visszatérő torokfájásaim voltak, most meg már minden bajom van.
Kb 1-2 òra alatt elfáradok pedig csak az iskolában vagyok és aztán itthon, be van dugulva az orrom, a fülem, állandòan irritálhatja valami a szemememet is, mert szünni nem akarò fáradtságot érzek...bármelyik percben el tudnék már aludni. Tüsszögök, fájnak a csontjaim, nehezen veszem rá magam bármire is. Dokihoz menni nem akartam, már az első héten kiìratni magam a sulibòl...
Nagyon magas a pollen most mindenhol sajnos:
Én is hetek óta küzdök vele, évekig nem volt, idén elő jött megint. Lightosan, de azért megy az orrfújás, tüsszögés. Ma eléggé felpörgött, reggel azt hittem, hogy megfáztam, de most megint olyan, mintha allergia lenne csak. Nehéz eldönteni, mert a tünetek nagyon hasonlóak allergia, megfázás esetén. Sajnos a nyár az egy ilyen évszak, az ember azt hiszi, hogy nehéz megbetegedni, pedig szerintem nem. Megfúj a légkondi, hideget iszol, allergiák hada, gyorsabban romló kaják miatt fosás-hányás, lehetne még sorolni.
Kitartás, már nincs sok hátra, szeptember végéig szokott általában tartani a szezon, amíg meg nem érkeznek az első fagyok. De lehet hogy nem ártana, ha megnézne egy orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!