12 napja megfáztam (szinte semmi volt), enyhe torokgyulladás. Orrom nem folyott szinte semmit. Még mindig nem vagyok teljesen jól. Lehet hogy komolyabb a baj?
Végig jól voltam, nem voltam kidőlve. Még hőemelkedésem sem volt. Torkom volt kicsit gyulladt, 2 napig enyhén fájt. Enni-inni ugyanúgy tudtam. 3. nap elmentem orvoshoz, szerinte vírusfertőzés, pár nap és rendbejön. Hozzátartozóim szerint is kutya bajom, jól nézek ki. Viszont kapar még mindig a torkom, piros és az orrom is kicsit be van dugulva. Más nincs.
Lehet hogy nagyobb a baj és antibiotikumot kéne iratnom?
Ne aggodj,nincs komoly bajod.
Paromnal is hasonlo a helyzet, neki mar 3hete tart.Sajnos eleg durvak a mostani virusok.
Szopogass torokfertotlenitot es igyal sok folyadekot, esetleg gyogyteat. A kakukkfu tea, hagyma tea nagyon jo, oscillococinum. Ezenkivul meg tudom javasolni a propolisz cseppet kenyerre cseppentve,naponta 3-szor nagyon hatasos.
Szajfertotlenitesre meg megprobalhatod langyos sos vizzel gargarizalni a torkod, az is segit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!