Mennyi az esélye annak hogy megfázok, vagy hogy komolyabb bajom lesz?
A hétvégén Skagen-be utazok (Dánia legészakibb része). A hőmérséklet 10 fok körül lesz+erős szél+esetleg csapadék. Azon a környéken szoktak fókák lenni, akik hozzá vannak szokva az emberekhez, hagyják magukat megsimogatni. Az egyetlen probléma, hogy kb bokáig érő vízben vannak, tovább nem nagyon szoktak kijönni. Én ha már elmegyek odaáig, akkor szeretném megsimogatni őket, esetleg egy közös kép. Ehhez viszont le kell vennem a cipőmet. Ha 1-2 percig mezitláb leszek ebben a rossz időben, mennyi esélye van annak, hogy valami komolyabb bajom lesz? Az elmúlt 3 évben még csak az orrom sem folyt, viszont mióta Dániában vagyok állandó a megfázás, de most rááltam a vitaminra.
Köszi a választ :)
Mezítláb kész tüdőgyulladás!
Vigyél valami gumicsizmát, vagy kérdezd meg a vendéglátóidat, hogy tudnak-e majd adni valamit, mert te meg akarod símogatni ezeket a jószágokat. Nehogy mezítláb menj már közéjük!!!!
50%, vagy igen, vagy nem.
Én a vagy igenre tippelnék egyébként, úgyhogy legyen inkább 100%, hogy igen.
Ahogy már egy korábbi hozzászóló is írta, ha lehetőséged van rá, vigyél magaddal gumicsizmát. Ha nézel képeket a neten, elég sok ember viseli ez ilyen célokra, mert erre tökéletes!
Még ha ez az 1-2 perces hideg vízben állás megfázást nem is okoz, felfázást nagyon is okozhat! Nem tudom a nemed, de nőknél egy felfázás komolyabb nőgyógyászati megbetegedést is okozhat, így a helyedben én vigyáznék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!