Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Rám jött a hasmenés! Hiába...

Rám jött a hasmenés! Hiába ittam rá sok tejet, nem múlik el?

Figyelt kérdés
nagyon kínoz!hangos bélmozgás kíséretében szinte a kulcslyukon kitudnék fosni!
2010. ápr. 21. 05:24
 1/8 anonim válasza:
Máskor picit intelligensebben is leírhatnád a problémádat.Egyébként köztudott,hogy a tejnek hashajtó és nem hasfogó hatása van.Talán, ha széntablettával próbálkoznál több hatást tudnál elérni.
2010. ápr. 21. 05:34
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm,megpróbálom!és elnézést mindenkitől az alpári megfogalmazásért,de már kínomban nem tudom mit csináljak!Az eggyik ismerősöm ajánlotta a tejet.valaki azt mondta pálinkát igyak,de nem vált be!Már több kg-ot fogytam!
2010. ápr. 21. 05:38
 3/8 A kérdező kommentje:
1óra alatt 0.5 kg-ot fogytam!szerintem kórház lessz a vége!Már lázas is vagyok!
2010. ápr. 21. 06:03
 4/8 anonim ***** válasza:

No igen, a megfogalmazás... hogy is írjam, mondjuk egy söntéspult mellett még elmegy :=)

Gyógyszertárban recept nélkül kapsz széntablettát (borzalom, de hat), Smecta port (hasonló borzalom, de nagyon hatásos) vagy Imodiumot (mivel tabletta, ízhatás nélkül lenyelheted és hatásos), ezek hatnak. Ha ennyire komoly a problémád, szerintem inkább a Smectát vagy az Imodiumot válaszd. Feltétlenül tartsd be a dobozban mellékelt adagolást!!! Meglátod, holnapra semmi bajod nem lesz.

Addig pedig diétáznod kell: a tejet, tejtermékeket, zsíros, nehéz ételeket felejtsd el, egyél enyhén sózott párolt rizst magában, héjában főtt krumplit sózva, háztartási kekszet, esetleg egy kis étcsokit, igyál ízesítés nélküli teát, ásványvizet. Így az ételekkel is elősegíted a gyógyulásodat. Jobbulást!

2010. ápr. 21. 06:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segítettél!Köszönöm szépen!!!!Tényleg megvagyok ilyedve!
2010. ápr. 21. 06:14
 6/8 anonim ***** válasza:

én nevettem rajta, sztem nem csúnya, inkább fantáziadús a megfogalmazás :))

viszont ha lázas vagy, stb, akkor orvost kell hívni. a kiszáradás veszélye ilyenkor igen nagy. remélem nem vagy egyedül.

2010. ápr. 21. 06:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Na ácsi, az Imodium nem ugyanarra való, lassabban hat és hosszabban. A széntabletta pedig sokkal gyorsabban kifejti a hatását, tapasztalatom szerint fél óra múlva. A kettőt lehet kombinálni, de nem egyszerre bevéve, mert akkor a szén megfogja a másik gyógyszert is.

A kedves kérdező pedig megérdemelné büntetésül, hogy megcsináltassák vele, amit ígért, aztán takarítsa az ajtót.

2010. ápr. 21. 09:54
 8/8 anonim ***** válasza:
hát neked valszeg ilyen fosos betegséged van, minden évben van egy ilyen "járvány". nekemis volt, 2 nap alatt elmúlt.
2010. ápr. 21. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!