Mennyi a valószínűsége hogy vakbélgyulladásom van?
Figyelt kérdés
Elmondtam itthon hogy a köldökömtől kicsit jobbra lefele fáj egy kicsit, mondták hogy lehet vakbélgyulladás,utánaolvastam és ezen kívül semmi más tünet nincs.. Lehet azért fáj mert voltam napszámban barackotszedni és megerőltettem magam?2016. júl. 6. 18:07
1/4 anonim válasza:
Vakbél inkább a jobb alhasban fáj, nem "kicsit jobbra, lefele".
Egyéb tünet nélkül szerintem nem vakbélgyulladás, viszont ha fokozódik a fájdalom és holnapra sem múlik el, akkor nem árt ha megnézeted magad egy sebésszel.
2/4 A kérdező kommentje:
Jólvan,úgy 5-10 percig fájt de mostmár nagyjából elmúlt,csak azért félek mert vagy 2-3 napja is ez volt.
2016. júl. 6. 18:19
3/4 anonim válasza:
Hát nekem úgy volt hogy vakbelem van, és ha vakbeles vagy, az annyira fáj, hogy feküdni se tudsz. Mindenki azt hitte hogy vakbeles vagyok (anyum orvos, így tudta a tüneteket meg minden), de ha nem fog elmúlni, menj be az ügyeletre, nem fog ártani ha megnézik:)
4/4 A kérdező kommentje:
Annyira azért nem fáj hálistennek,csak mintha odaütöttek volna :D köszönöm a válaszokat :)
2016. júl. 6. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!