Mennyi a valószínűsége, hogy ha HIV+ fiúval szeretkeztem analisan gumi nélkül drog hatása alatt, viszont magomles nem volt es ver nyoma sem, hogy en is megfertozodtem? Legyszi ha lehet olyan válaszoljon aki ebben jártas.
1-2% körül max. (Ha egy aktusról van szó persze, és nem többről).
De talán nem kellene kétes előéletű emberkékkel szexelni koton nélkül.
Anális aktusnál sokkal nagyobb az esélye a hámsérüléseknek, amik nem is látszanak, nem véreznek. Az meg, hogy nem volt magömlése semmit sem jelent, hiszen az előváladék is fertőzhet.
Valóban a megoldás a teszt lesz.
Miért is pontozott le vki?
Talán utána kellene járni, és akkor kiderülne, hgy igazam van.
A HIV nem terjed olyan könnyen, ahogy az emberek többsége gondolja. Anális szex esetén (főleg ha magömlés sem volt), akkor bizony 1-2%-nál nem nagyobb az esély.
Még ha megszúrod magad egy olyan tűvel, ami előtte egy HIV +-ban járt, akkor is csupán 0,3%!!!!!! az esély a fertőződésre.
(Orvosi tankönyvből van az információ, nem a kisujjamból szoptam ki.)
Természetesen ezzel nem arra akarom biztatni a kérdezőt, hogy szexeljen csak gumi nélkül, mert úgy is kicsi az esély rá. Csak leírtam a tényeket és kész.
Szóval a nagyokos lepontozgató kicsit járjon utána a dolgoknak.
"..magomles nem volt es ver nyoma sem.."
Sem magömlés, sem vér nyoma nem kell ahhoz, hogy fertőzött legyél. Mikrosérüléseken is behatolhat a vírus, amik közösüléskor elkerülhetetlenül keletkeznek. Menj el azonnal a szűrésre, ott pontosan megmondják mit kell tenned, esetleg mikor kell pontosan visszamenned. Nagyon ajánlom, hogy a szűrés eredményének megtudásáig senkivel ne létesíts szexuális kapcsolatot (szájjal sem), nehogy továbbadd a kórt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!