Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mekkora a valószínüsége...

Mekkora a valószínüsége annak, hogy HIV+ vagyok ha volt anális és orális nemi közosülésem? Az ánalis ovszerrel volt az orális viszont nem és ettől félek.15/F KICSIT BE VOLTAM RÚGVA

Figyelt kérdés

2013. aug. 28. 06:45
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Ha kicsit is félnél, nem itt írogatnál hanem biztosat akarnál tudni és elhúznál a laborba.
2013. aug. 28. 07:19
 2/4 anonim válasza:

Ha kicsit voltál berúgva, akkor ilyen, hogy történhetett?? hisz a kis mennyiségű alkohol fogyasztása még nem okoz(hat) olyan 'tudatbefolyásolást', hogy (ha nem vagy meleg) együtt legyél egy fiúval.

Szerintem, ha ismerted, a srácot, és tudod róla, hogy egészséges, akkor nem olyan nagy a valószínűsége. DE!!! Azt is tudnod, kell, hogy az AIDS akár évekig (évtizedekig) is 'rejtve' maradhat a szervezetben, ezt úgy kell értened, hogy akár évekig is tünetmentes lehet, de ez idő alatt te is átadhatod a vírust.

2013. aug. 28. 07:29
 3/4 A kérdező kommentje:
ha jól tudom akkor szűrésre 6-8 hét utaán erdemes elmenni szűrésre és ez a incidens alig egy honapja történt
2013. aug. 28. 07:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez így van, 6-8 hét. És elkaphattad,úgyhogy 2 hét múlva sétálj el a helyi Bőr-,Nemibeteg Gondozóba és csináltass egy szűrést. Itt lehetőség van anonim szűrésre is.
2013. aug. 28. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!