Mitől lehet ez a hasmenés és hasgörcs?
Tegnapi ételem közül semmi olyan nem volt, amit előző nap ne ettem volna, akkor semmi bajom nem volt tőlük és mind frissek. Mensturációm is már egy hete elmúlt. Nem voltam kint a napon, nem tudtam napszúrást sem kapni. Reggel erre ébredtem, hogy erős alhasi görcsöm van, jött vele a hasmenés. Még most is tart, bár már jobban vagyok, de nem merem elhagyni a lakást. Reggel óta pirítóson és háztartási kekszen, vizen élek.
Mitől lehet mégis ez?
Sajnos nem tudom a választ, de hasonlóképpen vagyok. Mellesleg nem biztos, hogy a tegnapi ételtől van hasmenésed, mert van olyan étel is, ami több nap után kerül leselejtezésre.
De lenne egy kérdésem is. Én is laktózérzékeny vagyok, és nem tudom, hogy ez másoknál milyen formában jelentkezik? Mert nálam nem a gyomrom jelez, ha tejest ettem..Köszi, ha válaszolsz.
Utána tudsz nézni amúgy, ha beírod, hogy laktózérzékenység tünetei.
Ismerősöm például kiütéses lesz, de a leggyakoribb tünete a puffadás, hasgörcs, hasmenés, émelygés, hányinger. Nálam ezek jelentkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!