Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől lehet ez a hasmenés és...

Mitől lehet ez a hasmenés és hasgörcs?

Figyelt kérdés

Tegnapi ételem közül semmi olyan nem volt, amit előző nap ne ettem volna, akkor semmi bajom nem volt tőlük és mind frissek. Mensturációm is már egy hete elmúlt. Nem voltam kint a napon, nem tudtam napszúrást sem kapni. Reggel erre ébredtem, hogy erős alhasi görcsöm van, jött vele a hasmenés. Még most is tart, bár már jobban vagyok, de nem merem elhagyni a lakást. Reggel óta pirítóson és háztartási kekszen, vizen élek.

Mitől lehet mégis ez?

2016. máj. 23. 19:01
 1/5 A kérdező kommentje:
Ételérzékenységem csak laktóz, de az 1 órán belül kijön, ha elfogyasztom, ráadásul semmi tejeset nem ettem.
2016. máj. 23. 19:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudom a választ, de hasonlóképpen vagyok. Mellesleg nem biztos, hogy a tegnapi ételtől van hasmenésed, mert van olyan étel is, ami több nap után kerül leselejtezésre.

De lenne egy kérdésem is. Én is laktózérzékeny vagyok, és nem tudom, hogy ez másoknál milyen formában jelentkezik? Mert nálam nem a gyomrom jelez, ha tejest ettem..Köszi, ha válaszolsz.

2016. máj. 23. 19:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Utána tudsz nézni amúgy, ha beírod, hogy laktózérzékenység tünetei.

Ismerősöm például kiütéses lesz, de a leggyakoribb tünete a puffadás, hasgörcs, hasmenés, émelygés, hányinger. Nálam ezek jelentkeznek.

[link]

2016. máj. 23. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Vírus?
2016. máj. 23. 22:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Most estére már elmúlt nekem, illetve éreztem, hogy nem annyira intenzyvek a tünetek, ezért nem gyanakodtam vírusra.
2016. máj. 24. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!