Reggel hányinger (esetenként hányás az erős görcs miatt), hasgörcs, hasmenés, étvágytalanság. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Egy ideje szinte csak hasmenésem van,reggel hányinger hasgörcs,majd hasmenés.Kísérleteztem az ételekkel,(lefekvés előtti könnyű étkezés,vagy épp nem étkezés,lefekvés előtt pár órával gyümölcs és egyéb...Egyik se nagyon segített a dolgon.Valakinek volt ilyen?Volt vele orvosnál?2015. okt. 3. 14:16
1/3 anonim válasza:
Nekem van és nekem stressz lehet csak vtam dokiknál csak refluxom van:(
2/3 A kérdező kommentje:
Na igen,én is elég stresszes vagyok.Savlekötővel kezdtem régebben,de az se nagyon hatott.Ha reggel felkelés után eszem egy keveset a hányinger és a nagyobb görcs elmúlik,viszont nehéz úgy enni bármit is ha hányingerem van...Ördögi kör.A hasmenés a beerőltetett reggeli mellett is megmaradt.
2015. okt. 3. 14:26
3/3 anonim válasza:
Ezt inkább gasztroenterológusnak panaszkodd el, mert ott tudnak diagnosztizálni. Elég komolynak tűnik. Lehet fekélyed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!