Gyenge bélflóra, túlterhelt máj, savtúltengés lehet a hajhullás okozója?
Figyelt kérdés
Másfél éve tartó hajhullás több oldalról ki lett vizsgáltatva, eredménytelenül. A kérdésben szereplő problémákra szedek probiotikumot, máriatövis olajat, és salvus vizet. Meddig alkalmazzam őket, illetve okozhatnak e ezek a problémák hajhullást?2016. ápr. 10. 10:45
1/4 anonim válasza:
Mennyire hullik a hajad? Egy bizonyos mértékig a hajhullás normálisnak számít, de ha úgy érzed, hogy túl sok hajat veszítesz, én inkább gócra, pajzsmirigy problémára, vagy egyszerűen csak rossz samponra gyanakodnék.
2/4 A kérdező kommentje:
Vérképem negatív, fogaim jók, mandulámat műtötték ki kb 2 hónapja. Elég sok hajam kihullik, új hajszálak pedig nem nagyon nőnek.
2016. ápr. 10. 13:33
3/4 anonim válasza:
Ha a mandulád gócos volt, kb. 3-4 hónap után fog javulni a hajhullás, addig is érdemes lenne szulfát- és illatmentes sampont használni, illetve gyógynövényes hajszeszt (pl. Varga hajcseppek), ez beindíthatja az új hajszálakat. Hajmosáskor és a hajszesz használatakor is erősen, a fejbőr mozgatásával stimuláld a hajhagymákat, vigyázva, hogy közben ne húzd a hajad.
4/4 A kérdező kommentje:
Szedtem egy hónapig hajkapszulát, varga hajcseppet is használtam, de úgy vettem észre, hogyha azt használom még jobban hullik. Szedek d es b komplex vitamint, zöldárpa tablettát. Már szinte mindent kipróbáltam, orvosok nem tudnak semmit se mondani, csak hogy ismeretlen eredetű hajhullás... Ezért félek, hogy nem a mandulám okozta.
2016. ápr. 11. 06:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!