Hová lett a H1N1 őrület?
Kipusztult a vírus vagy mindenkit beoltottak?
Hol az a halálos kóórsáág? Mostanában se híre se hamva.
Szerintetek?
Feltehetőleg már elég embernek beadták azt a dózisú oltóanyagot, ami népességcsökkenést okoz hosszútávon...
http://www.youtube.com/watch?v=GbiUT2-cCnk
Nem tudom mi igaz belőle...
Szavazás lesz, a politikát kell a médiában nyomatni, ilyenkor nincs járvány, aki beteg azt is csábítják, hogy menjen szavazni...
Különben szerintem rájöttek, hogy felesleges a felhajtás, mert néhány aggódó vagy befolyásolható emberen kívül senki nem költött védőoltásra.
Utolsó vagyok. Ja meg itt van a sok család-irtás, gyilkosság is. Az utóbbi időben elég sok volt, szerintem ez most veszélyesebb, mint a H1N1.
Amúgy múltkor olvastam egy nagyon fáradt "viccet", ne haragudjatok, hogy beírom.
- Azt tudtad, hogy az alma gyógyítja a H1N1-et!?
- Nem.Hogy hogy?
- Mert ha H(há)1N1(egyen egy) almát..
Majdnem lefejelem az íróasztalt, amikor olvastam...
Egyébként még régebben olvastam egy tanulmányt, hogy a H1N1 veszély legalább 3 évig tart még, de nem olyan intenzíven, csak kb. addig marad még itt a vírus, és addig kell fokozottan odafigyelni.
De érdekes, hogy pár hónapja mennyire veszélyes volt, szinte már azt hittük csak napjaink vannak hátra és jön az Apokalipszis, most meg senkit sem érdekel, egy oltásra figyelmeztető reklám, vagy felhívás sincs. Gyanús, gyanús...
ezen kiakadtam...
Egy a mellékhatások közül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!