Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hová lett a H1N1 őrület?

Hová lett a H1N1 őrület?

Figyelt kérdés

Kipusztult a vírus vagy mindenkit beoltottak?

Hol az a halálos kóórsáág? Mostanában se híre se hamva.

Szerintetek?

2010. ápr. 5. 23:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
kitúrta a disznó.
2010. ápr. 5. 23:23
 2/10 anonim válasza:
100%
Újabban a családon belüli erőszakokon/gyilkosságokon nyammog a média (félreértés ne essék, tényleg nagyon szomorú esetek, csak a média előszeretettel fordítja el a tényeket...). A H1N1 már nem menő, bár lehet, hogy az allergiaszezonra is kitalálnak valamit... Az meg R2D2 lesz, hűen a Star Wars-hoz..
2010. ápr. 5. 23:32
 3/10 anonim ***** válasza:
57%

Feltehetőleg már elég embernek beadták azt a dózisú oltóanyagot, ami népességcsökkenést okoz hosszútávon...

http://www.youtube.com/watch?v=GbiUT2-cCnk

Nem tudom mi igaz belőle...

2010. ápr. 5. 23:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szavazás lesz, a politikát kell a médiában nyomatni, ilyenkor nincs járvány, aki beteg azt is csábítják, hogy menjen szavazni...

Különben szerintem rájöttek, hogy felesleges a felhajtás, mert néhány aggódó vagy befolyásolható emberen kívül senki nem költött védőoltásra.

2010. ápr. 5. 23:35
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
pedig még 2009 végén mondták h február-márciusban jön az új hullám. a f@szt. azis csak rémisztgetés volt mint ahogyan az egész h1n1
2010. ápr. 5. 23:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok. Ja meg itt van a sok család-irtás, gyilkosság is. Az utóbbi időben elég sok volt, szerintem ez most veszélyesebb, mint a H1N1.

Amúgy múltkor olvastam egy nagyon fáradt "viccet", ne haragudjatok, hogy beírom.

- Azt tudtad, hogy az alma gyógyítja a H1N1-et!?

- Nem.Hogy hogy?

- Mert ha H(há)1N1(egyen egy) almát..

Majdnem lefejelem az íróasztalt, amikor olvastam...

Egyébként még régebben olvastam egy tanulmányt, hogy a H1N1 veszély legalább 3 évig tart még, de nem olyan intenzíven, csak kb. addig marad még itt a vírus, és addig kell fokozottan odafigyelni.

De érdekes, hogy pár hónapja mennyire veszélyes volt, szinte már azt hittük csak napjaink vannak hátra és jön az Apokalipszis, most meg senkit sem érdekel, egy oltásra figyelmeztető reklám, vagy felhívás sincs. Gyanús, gyanús...

2010. ápr. 5. 23:41
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
Bocsm utolsó előtti voltam.
2010. ápr. 5. 23:41
 8/10 A kérdező kommentje:

ezen kiakadtam...

Egy a mellékhatások közül...

http://www.youtube.com/watch?v=QG5pj_TWJ6o&feature=related

2010. ápr. 6. 00:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem oltottak be mindenkit. :) Elbújt, mert fél a választásoktól, majd utána tombol újra. :D
2010. ápr. 6. 00:13
 10/10 anonim ***** válasza:
A vírus nem a választásoktól ijedt meg, hanem attól, hogy elmúlt az az őszi nyálkás, se meleg, se hideg idő. Most visszavonult, de majd ősszel újra támad.
2010. ápr. 6. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!