Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Fehér folt a mandulán, ez...

Fehér folt a mandulán, ez gyulladás?

Figyelt kérdés

Az anyum azt mondja, hogy ez az. Viszont nézegetem a képeket, és azokon sokkal több a fehér ott a nyálkahártyán. Nekem viszont csak egy fehér van. De a torkom nem fáj és lázam sincs.

Ma még nincs orvos, úgyhogy kicsit ideges vagyok. Mi lehet ez?

2016. márc. 28. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet h most kezdődik a gyulladás, azért csak egy. Ha más nem, holnap Menj el a dokihoz.
2016. márc. 28. 16:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyanez a panaszom, es csak a jobb mandulamon van egy picit nagyobb es tobb pici apro feher cucc, de nekem sem faj semmim, a tuszos mandulagyulladas pedig elegge fajdalmas.

Lehet detritus, ugy tudom, hogy a legyengult immunrendszertol van, fizikai behatasra ha nem jon ki, akkor ajanlott az orvos. En nem piszkaltam a mandulamat, nem is birnam kikaparni, ockodok tole, olvastam olyat akinek gyerekkoraban jelentkezett es elmult.

Ha mandulagyulladasra hajazo panaszaid lesznek, akkor mindenkepp menj orvoshoz. Ezzel viszont en sem nagyon tudom, hogy mit lehet kezdeni.

2016. márc. 28. 16:34
 3/4 A kérdező kommentje:

hm...mostanra meg el is tűnt, igaz sálat hordtam meg nyomtam rá ilyen strepfent

még azért így is elmenjek dokihoz?

2016. márc. 29. 00:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha eltűnt és nem fáj a toprkod, nincs semmi panaszod, akkor felesleges orvoshoz menni.
2016. márc. 29. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!