Ez a piros folt mi lehet?
Lassan egy hónapja múlt el az aftám, nagy volt, ahogy a képen is látszik nagyon rossz helyen volt, fájdalmas volt és lassan is gyógyult, volt, a gyógyulása végén kétszer arra is ébredtem, hogy tiszta genny volt tőle a fogam. Nagy nehezen begyógyult, erre a helyén megjelent ez a piros folt. Nem fáj egyáltalán, csak zavar, hogy ott van, mert nem tudom, hogy pontosan mi ez. Valamikor már nem is látszik, sokat halványult a kezdeti kinézetétől, de teljesen még mindig nem múlt el. Ezt az afta okozta? Ez annak a helye? Már a legrosszabbon kattogok..
18/L
A sárgaság a cigitől is lehet.
A fogmosásaim rövidek, valamiért nem bírom elviselni a mentolt, marja a számat, a rágóval is ez a helyzet, akkor a hasam is megfájdul. Köszönöm szépen a megnyugtató választ!
Altalaban 2 heten belul elmulik az afta, de itt fent folyamatosan dorzsolte a fogam, folyamatosan kisebesedett, felszakadt. Ez a piros folt meg nem tudom mikor ohajt teljesen felszivodni. :(
Nagyon szepen koszonom a valaszokat! Megfogadom oket!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!