Fehér foltok vannak a mandulámon, mi ez (link a kephez a leirasban)?
Figyelt kérdés
Voltam orvosnál, ő azt mondta nem tüszös mandula, bár azt én is érzem hogy nem az mert irtora faj. Valami baktérium vírus ötvözetről beszélt, de nem tudom pontosan mi ez. Ha kell még kép, küldök. [link] 2016. febr. 23. 19:30
1/11 anonim válasza:
A tüszős mandulagyulladást ki kell gyógyítani, mert szövődményei lehetnek. Nem írod, kaptál-e valamilyen gyógyszert.
2/11 A kérdező kommentje:
Klacidot kaptam, meg mondta hogy szedhetek kalobát meg nurofent
2016. febr. 23. 19:49
3/11 A kérdező kommentje:
De ez nem tüszös mandulagyulladas, azt direkt kihangsúlyozta a doktornő.
2016. febr. 23. 19:49
4/11 anonim válasza:
Mononucleosis (csókbetegseg) virus okozza [link]
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és akkor most 2-3 hétig beteg leszek?
2016. febr. 23. 20:40
6/11 anonim válasza:
Elég piros a torkod,az egész garatod be van gyulladva,nem csoda hogy fáj.A manduláidon van valami fehéres,az nem jól látható.Csinálj olyan képet,hogy kanál nyéllel jól lenyomod a nyelved vagy kinyújtod hosszan,akkor mélyen a torkodba lehet látni.
7/11 anonim válasza:
8/11 A kérdező kommentje:
Most pillanatnyilag ilyen. Csókbetegséget kaptam el. 16 éves fiú vagyok.
2016. febr. 26. 14:20
9/11 anonim válasza:
Nagyon rondák a manduláid,hétfőn menj el a gégészetre!
10/11 A kérdező kommentje:
Ennél a betegségnél ez még nem is számít rondának, még jó hogy ennyivel megúsztam, bár ígyis egész nap szenvedek és fájdalomcsillapítókon élek.
2016. febr. 27. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!