Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi baja lehet a vesémnek?

Mi baja lehet a vesémnek?

Figyelt kérdés

Lassan két hete, hogy szombaton fát vágtam és nem megfelelően öltöztem fel, aztán délután már éreztem is, hogy a derekam nem volt megfelelően betakarva.

Elkezdett görcsölni a vesém meg az állam alatt lévő nyirokcsomó is megduzzadt.

MÁskor is volt már ilyen, pálinkával kezeltem.

Másnapra elmúlt, de pár napra rá megint előjött.

Aztán azóta hol fájdogál, hol nem.

Elmentem orvoshoz, a vérvétel még nem jött meg, de az ultrahang nem mutatott semmit.

Az orvos vizeletvizsgálatot nem is kért(pedig gyakran vizelek erős sárgát, de ez is változó, bár sok folyadékot fogyasztok).

Most akkor vajon mi baj lehet?

2016. márc. 23. 19:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet ez még lumbágós-ischiászos fájás is, aminek semmi köze a veséhez, annál inkább a hajlott testhelyzetben végzett munkához. Ha meg ehhez valamilyen felsőlégúti vírusos fertőzés is társul, aminek következtében életre kelnek a szervezetben dekkoló herpeszvírusok is, akkor nem kell csodálkozni. A sok folyadék fogyasztás meg csalóka lehet, ha az ember nem méri pontosan és egy favágásnál elpárologtatott folyadék mennyisége meg sokszor nagyobb, mint a bevitt folyadéké.
2016. márc. 23. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!