Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A vesémnek lehet valami baja?

A vesémnek lehet valami baja?

Figyelt kérdés

Reggel amikor felkelek eléggé fáj a jobb oldalam, és a hátam is. olyan mintha elfeküdtem volna, de még sem , mert olyan belülről jövő tompa fájdalom, ami napközben megszűnik. Ez már megy egy jó pár reggel. A furcsa, hogy az első pisilésnél alig jön vizelet, érzem, hogy nagyon kell, de csak csordogál, és nem is jön nagy mennyiség. Ezért gondoltam a vesémre. Egyszer már volt vesemedence gyulladásom, de az hirtelen jött fájdalom volt (bár ehez nagyon hasonló), véres vizelet, magas láz, hányás ---- mentő, kórház! Nagyon nem szeretnék megint így járni, ezért is érdeklődöm, hogy ha valaki ért hozzá!

A napokban majd szerintem viszek vizet mintát a háziorvoshoz, csak elég körülményes, mert külföldön vagyok épp. 30/N

Köszönöm!

2012. máj. 23. 09:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Inkább hólyaghurut lehet szerintem. Azért ha a veséd fáj, azt nem sejted, hanem biztos vagy benne.
2012. máj. 23. 09:20
 2/7 A kérdező kommentje:

pl. már mostanra elmúlt a fájdalom.

de miért csak reggelre jelentkezik?

2012. máj. 23. 09:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. De akármi is a bajod, igyál egy kis kamilla teát, az biztos segít.
2012. máj. 23. 13:23
 4/7 masszázscucc ***** válasza:

Fontos lenne tudni, hogy iszol-e eleget. 1,5-2 liter, de ez csak támpont. Tej, kávé nem számít.

Ha nagyon kevés folyadékot viszel be, az nagyon terheli a veséidet (az indokolatlanul sok is). A kevés tud ilyen tüneteket okozni.

Ha írsz többet, akkor én is tovább tudok okoskodni.

2012. máj. 24. 13:54
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Nem iszom eleget sajnos, még talán 1 litert sem.! Egyszerűen erőszakolni kell, hogy igyak!

2012. máj. 24. 15:07
 6/7 masszázscucc ***** válasza:

Az tényleg elég sovány.

Azért, mivel volt már vese betegséged, óvatosan a vízivással. Csak fokozatosan!

És íme egy remek útmutató arról, hogyan tudsz megfelelő mennyiségű folyadékot magadhoz venni, nem nagy megerőltetéssel:

[link]

2012. máj. 24. 15:42
 7/7 A kérdező kommentje:
koszonom szepen, hasznos volt a valaszotok, es a belinkelt cikk is, ment a zold kezecske mindenkinek, megprobalok tobbet inni mindenkeppen, mert erzem, hogy ez keves. Szep estet es jo hetveget kivanok.
2012. máj. 24. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!