A vesémnek lehet valami baja?
Reggel amikor felkelek eléggé fáj a jobb oldalam, és a hátam is. olyan mintha elfeküdtem volna, de még sem , mert olyan belülről jövő tompa fájdalom, ami napközben megszűnik. Ez már megy egy jó pár reggel. A furcsa, hogy az első pisilésnél alig jön vizelet, érzem, hogy nagyon kell, de csak csordogál, és nem is jön nagy mennyiség. Ezért gondoltam a vesémre. Egyszer már volt vesemedence gyulladásom, de az hirtelen jött fájdalom volt (bár ehez nagyon hasonló), véres vizelet, magas láz, hányás ---- mentő, kórház! Nagyon nem szeretnék megint így járni, ezért is érdeklődöm, hogy ha valaki ért hozzá!
A napokban majd szerintem viszek vizet mintát a háziorvoshoz, csak elég körülményes, mert külföldön vagyok épp. 30/N
Köszönöm!
pl. már mostanra elmúlt a fájdalom.
de miért csak reggelre jelentkezik?
Fontos lenne tudni, hogy iszol-e eleget. 1,5-2 liter, de ez csak támpont. Tej, kávé nem számít.
Ha nagyon kevés folyadékot viszel be, az nagyon terheli a veséidet (az indokolatlanul sok is). A kevés tud ilyen tüneteket okozni.
Ha írsz többet, akkor én is tovább tudok okoskodni.
köszönöm a válaszokat!
Nem iszom eleget sajnos, még talán 1 litert sem.! Egyszerűen erőszakolni kell, hogy igyak!
Az tényleg elég sovány.
Azért, mivel volt már vese betegséged, óvatosan a vízivással. Csak fokozatosan!
És íme egy remek útmutató arról, hogyan tudsz megfelelő mennyiségű folyadékot magadhoz venni, nem nagy megerőltetéssel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!