Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit tegyek?! Még nem vagyok...

Mit tegyek?! Még nem vagyok 18 és szerintem bélférgeim vannak, viszont nem merek sem a szüleimnek szólni sem pedig egyedül elmenni dokihoz. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Még nem vagyok 18 és szerintem bélférgeim vannak, viszont nem merek sem a szüleimnek szólni sem pedig egyedül elmenni dokihoz. Szerintetek mit tegyek?
2016. febr. 29. 21:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem szólj a szüleidnek, és menj orvoshoz. Receptre teljesen hatásos és biztonságos gyógyszerek kaphatók bélférgek ellen. Magától viszont nem múlik el soha.
2016. febr. 29. 21:52
 2/9 anonim ***** válasza:
hát mire vannak a szülők, ha a problémákat nem beszéled meg velük! Sürgősen menj el orvoshoz, mert nem lesz jó vége!!!!!!!!!
 3/9 anonim válasza:
és ezt miből gondolod?
 4/9 anonim ***** válasza:
Magad is elmehetsz a családorvoshoz, aztán vagy ő ad vagy az ÁNTSZ egy kis dobozkát, amelybe székletmintát kell varázsolni és rövid úton egy kenet vizsgálattal megkeresik az esetleges féregpetéket, netán a kis férgeket. Utána tablettás gyógyszerrel könnyen elölhetők.
2016. febr. 29. 21:56
 5/9 A kérdező kommentje:
De nem tudom hogy hogy mondjam el és rettegek.
2016. febr. 29. 22:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Pedig el kell mondanod, azért is, mivel ez nagyon fertőző, kezelni kell a családtagokat is!!! Nem vicc!
2016. febr. 29. 22:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Amúgy miből gondold hogy férgeid vannak?
2016. febr. 29. 22:08
 8/9 anonim válasza:
Mindenkivel megtörténhet. Ha nem vagy még 18, mehetsz gyerekorvoshoz is, tudnak hatásos készítményt adni, nekem azonnal megszüntette
2016. febr. 29. 23:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. márc. 1. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!