Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen jó szemölcs irtót...

Milyen jó szemölcs irtót tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy létezik a Wartner, de az nekem 5000-ért,túl drága.Légyszíves ne küldjetek sztk-ba. Én valamilyen hatásos módszert keresek, ami a fent írtnál olcsóbb és lábra való.Köszi.
2010. ápr. 1. 07:32
 1/9 anonim ***** válasza:
vérehulló fecskefű tinktura
2010. ápr. 1. 08:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a vérehulló fecskefű-t illetve kivonatát . Patikában megkapod.
2010. ápr. 1. 08:12
 3/9 anonim ***** válasza:
1000-1200 forint az ára
2010. ápr. 1. 08:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Grapefruitmag csepp. Na az tuti, mert a szemölcs az egy vírus fajta és a csepp az egy erős természetes antibiotikum. Nekem 2 nap alatt leszárított és ezzel még adalék anyagot sem juttattam a szervezetembe.Bio boltban kapható, de azok keserűek, mert alkohol van benne. Az ökonetes az nem keserű, de az viszont 3900ft-ba kerül. Ebben az esetben a bio boltos is nagyon jó és jóval kedvezőbb az ára.
2010. ápr. 1. 12:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Wartner :)

Az 5000 (tényleg ennyi?) súlyos én még 4000 körül vettem - de 12 használatra elegendő. Az úgy már nem olyan szigorú.

2010. ápr. 11. 20:20
 6/9 anonim ***** válasza:
a grapefruit cseppeket inni kell vagy azzal becsepegtetni a szemölcsöt? nekem is van, azért kérdem...
2010. ápr. 16. 19:43
 7/9 anonim ***** válasza:
50%

Négyezervalamennyi.

12 alkalomra elég ez az adag.

300-400 Ft egy szemölcs, ha kétszer is rámész (néha kellhet), akkor sincs egy ezres.

Ugyanez dokinál 10esnél indul, plusz várhatsz a bőrgyógyászaton, és újabb élményekkel is gazdagodhatsz.

2010. máj. 24. 09:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A grapefruitmag cseppet rá kell kenni a szemölcsre. Inni is lehet, de amint már írták a bio boltos fajták keserüek, azt kicsit kellemetlen inni. Az ökonetes viszont édes. Amúgy meg nagyon jó torokgyulladásra, pattanásra, sebekre, fertőtleníteni lehet vele és ezt mind úgy, hogy nem károsítod a környezetet és nem okozol magadnak kárt.
2010. máj. 27. 09:17
 9/9 anonim ***** válasza:
12 szemölcsért 5000 az már végülis nem olyan súlyos a Wartnernél. A bőrgyógyászat kihagyása meg szerintem mindent megér.. :)
2010. okt. 5. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!