Másfél éves gyereknél szemölcs leszedés fagyasztással. Mennyire fogja megviselni? Állítólag fájdalmas.
Túl kell élni, a fagy egy bizonyos fok után olyan mintha égetné az embert, ezt fogja érezni. Az már az ő reszortja hogyan fog reagálni :D
Legalább csendbe lesz jó ideig nem fog rosszalkodni :)
19/F
Hát ugyan én már gimis voltam, de azért a fájdalmat nem szeretem.
Meg se éreztem.
Azt már inkább, mikor utána a folyosón leájultam a székről. xD Állítólag előfordul gyakran, bár inkább kamaszoknál, szóval nem hiszem, hogy egy gyereknél sanszos.
De tényleg nem fáj, viszont utána, ha olyan helyen van, amit könnyen ér nyomás, inkább ne piszkálja a gyerek. Nekem a vízhólyagból vérhólyag lett, nem volt szép látvány. :S Kérdezd meg, le lehet-e fedni, mert egy gyereknek lehet kicsit durva sokk lenne. Vagy éppen nem. :D
Ahogy fennebb is írták: a fagyasztás egy kicsit kellemetlen, de a kiszedés nem fáj. Illetve el kell terelni a figyelmét.
A szemölcs ismételt kijövetele megelőzhető vírusirtó fűszerekkel. Nekem bevált a csombor(borsikafű) és a tejes dolgokra a fahéj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!