Körömgombát házilag is lehet kezelni, vagy mindenképp kell hozzá valamilyen "csodaszer"?
Ma vettem észre, hogy a lábamon pár körmömön kezdődő körömgomba alakult ki. A végektől induló besárgulásra lettem figyelmes, de még nem vészes, de nem akarom, hogy továbbterjedjen.
Van rá valamilyen házi praktika? Olvastam szódabikarbónás lábfürdőről, vagy ecetes kezelésről, de nem tudom, ezek mennyire hatásosak. Mindenképpen meg kell venni az 5000 Ft-os gyógyszertári körömlakkokat?
Inkább ne próbáld ki, a Domestos nem bőrre való, kaphatsz egy csúnya bőrbetegséget. is ráadásul.
Menj el bőrgyógyászhoz és ír fel rá valamit, receptre talán olcsóbb a körömlakk. Ha már több körmödön is van, akkor a házi praktikák nem sokat érnek.
Amúgy próbálkozhatsz azzal is, hogy bekened naponta váltakozva grapefruit magolajjal, másnap teafa olajjal, harmadik nap Betadine oldattal, utána egyik nap ecetes, másnap szódabikarbónás oldatos lábáztatás, ez 5 nap, utána kezded előlről. Kitartással ez is segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!