Körömgombát kaptam. Olyan valaki tanácsára lenne szükségem, akinek már volt gombája, és sikerült kikezelni magát. Sikerül orvos nélkül?
Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 14:16
1/13 anonim válasza:
Van akinek a Canestentől elmúlik simán, van aki viszont hosszú évekig járt vele orvostól orvosig, mindhiába. Húgom annak idején kb 8 bőrgyógyásznál volt, mire sikerült találni egyet, aki egyből kikezelte.
2/13 anonim válasza:
Orvos nélkül is lehet,a gyógyszer nem vényköteles ,csak nagyon drága .Nincs rá Tb támogatás .
3/13 anonim válasza:
Egyszerű kenőcstől NEM FOG elmúlni. Lehet venni recept nélkül kifejezetten körömgombára kapható ecsetelőket,körömlakkokat,azokat érdemes megpróbálni,bár tényleg drágák.
4/13 anonim válasza:
Kizárt dolog hogy a Canesten hatna rá.Egyetlen egy bőrgombára ható sem,ez teljesen más gombásodás .
Nagyon gyenge bőrgyógyász lehetett ha ennyit szórakozott vele .Hosszú időt a köröm lenövése vesz igénybe.
5/13 anonim válasza:
Teafaolaj, grapefruitcsepp. Nekem ezektől múl el. Előtte kipróbáltam mindenféle orvosi nyavaját. Egyik se vált be.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Annyival lettem okosabb,hogy teafaolaj és grapefruit csepp.Az nem sokat segített rajtam,hogy megtudtam,hányadik orvos gyógyította meg valakinek a húgát.Engem az érdekelt volna-de az NAGYON-,hogy M I V E L gyógyította meg ezt a "sampignont".De azért még egyszer köszönöm a fáradozásotokat,hogy válaszoltatok! Várom a többi javaslatokat !
2013. aug. 14. 13:07
7/13 anonim válasza:
Persze, nekem orvos nélkül sikerült megtalálni a nailner stiftet és kitartó kezelés után el is múlt.
8/13 A kérdező kommentje:
Végre! Még egy konkrét tipp.Szóval Nailner stift.Meg tudnád mondani:-kb.mennyi idő után múlt el neked a gomba?
2013. aug. 15. 14:43
9/13 anonim válasza:
Sajnos többféle gomba támadhatja meg a lábkörmöket, ezek közül elsősorban a nagylábujjét.
Ezért többféle gyógymód létezik, kinek az egyik, kinek a másik hoz eredményt.
Próbáld meg a szódabikarbónás kezelést: 3 evőkanálnyi szódabikarbónát kell feloldani bokáig érő lavór vízben és áztatni a lábfejeket 20 percig minden nap.
Ha szerencséd van, pont azt a lábgombafajtát öli meg, ami megtámadta a körmödet.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb tippet!Ezt is kipróbálom.Előtte befejezem a Nailner kúrát.Tegnap vettem,már háromszor használtam.Nagyon kiváncsi vagyok,remélem használni fog.Használjon is,mert szépen megkérték az árát.Mikor megmondták,hogy mennyibe kerül,majdnem dobtam egy hátast.Nem szégyenlősek az biztos.Alig nagyobb mint egy ajakír.De legalább szépen be van csomagolva,azt is meg kell fizetni.Ha elfogy,és használt,akkor is megcsinálom a szódabikarbonátos kezelést.Még egyszer köszönöm a tippet.
2013. aug. 22. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!