Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ti minden új partnertől...

Ti minden új partnertől kértetek eddig HIV szűrést, mielőtt óvszerrel szexeltetek?

Figyelt kérdés
2016. febr. 9. 14:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Gratula! A lehető legjobbakat nektek mindigre :)
2016. febr. 11. 15:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Az sem egy 100%-os megoldás,hogy szex előtt menjünk vért adni,mert pl.a hiv 1-12 héttől mutatható ki.Tehát van,hogy csak 4 hónap elteltével mutatható ki,hogy valaki vírushordozó-e,vagy sem.Ezért kell a dupla gumi használata,mert az meg lyukas lehet,vagy menet közben elszakadhat.
2016. febr. 12. 13:03
 13/14 Meridián1 ***** válasza:

9-es hölgy!

Nem mondom hogy nincs igazad, semmiből nem tart elmenni a szűrésre. De ha maximalista vagy, a HIV-szűrés még csak egy dolog a sok közül.

Csókolózás előtt érdemes elmenni teljes kivizsgálásra, hátha a másiknak hepatitise van vagy valami más fertőzés.

Ill. orális érintkezés előtt a bőr-és nemibeg gondozót sem szabad kihagyni, hiszen rengeteg nemibetegség, gombás fertőzés van...

Ki akar ilyet összeszedni?

2016. febr. 16. 07:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Én nem emeltem ki csak a HIV fertőzést és mi nem csak HIV-szűrésre mentünk a párommal.

Naponta találkozom olyan történetekkel, hogy nem gondoltam volna....., de ezt már az összes előforduló fertőzéskor hallottam már.

Ha valakik belemennek "egyéjszakás" kapcsolatba és a szűrés nem érdekli őket, mert a partner "biztosan" egészséges, és amúgy is használnak óvszert (igaz ugyebár, hogy megcsókolják egymást, orális szex is történhet stb. )szívük-joga így dönteni. Az ő életük.

2016. febr. 16. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!