Ti minden új partnertől kértetek eddig HIV szűrést, mielőtt óvszerrel szexeltetek?
9-es hölgy!
Nem mondom hogy nincs igazad, semmiből nem tart elmenni a szűrésre. De ha maximalista vagy, a HIV-szűrés még csak egy dolog a sok közül.
Csókolózás előtt érdemes elmenni teljes kivizsgálásra, hátha a másiknak hepatitise van vagy valami más fertőzés.
Ill. orális érintkezés előtt a bőr-és nemibeg gondozót sem szabad kihagyni, hiszen rengeteg nemibetegség, gombás fertőzés van...
Ki akar ilyet összeszedni?
Én nem emeltem ki csak a HIV fertőzést és mi nem csak HIV-szűrésre mentünk a párommal.
Naponta találkozom olyan történetekkel, hogy nem gondoltam volna....., de ezt már az összes előforduló fertőzéskor hallottam már.
Ha valakik belemennek "egyéjszakás" kapcsolatba és a szűrés nem érdekli őket, mert a partner "biztosan" egészséges, és amúgy is használnak óvszert (igaz ugyebár, hogy megcsókolják egymást, orális szex is történhet stb. )szívük-joga így dönteni. Az ő életük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!