Ti minden új partnertől kértetek eddig HIV szűrést, mielőtt óvszerrel szexeltetek?
Nem,ez megoldhatatlan lenne idehaza,itt ha előhozod a csajnak 10-ből 9 besértődve lelép,bár én MINDIG gumival tolom.
37/KAN
Nem. Amikor mi elhatároztuk, hogy óvszer nélkül szeretnénk szexelni, akkor megkértem, menjünk el véradásra. Utána elmentünk az eredményért és a negatív után kihagytuk az óvszert.
Én már senkivel nem lennék együtt, hogy előtte nem megyünk el véradásra vagy szimplán vérvizsgálatra.
Korábban egy pasival már egy jó ideje együtt voltam, akkor felvetettük, most már jöhetne a szex, viszont az óvszert nem szereti. Megismertem őt. Naponta találkoztunk. A munkahelyét is első kézből tudtam. A családi helyzetével (szülei) is tisztában voltam. Már teljes volt a bizalom. Megkértem, menjünk véradásra. Azt mondta, nem. Ilyenkor még gondolhatok arra is, hogy fél a vastagabb tűtől. Aztán megkértem, kérjünk akkor csak sima labort a fertőzőbetegségekre. Azt mondta, nem. Én meg közöltem, e nélkül nincs szex. Elbúcsúzott tőlem. Fél évre rá leültünk beszélni és elmondta, akkor nem merte mondani, de fertőző májgyulladása van.
Nem merte mondani????!!
Lefeküdt volna velem óvszer nélkül és fertőzötten!
Szóval nálam a szex előtt szűrővizsgálat van. Igaz, ez már nem kell, mert régóta megvan a mostani párom.
"Azért számít az, hogy milyen az a férfi. Minden suttyóval nem. Most meg már van férjem, ővele meg szuper. Ennyi elég is."
Diplomás,milliomos,ápolt pasik SOHA nem lesznek nemi betegek?
A férjed szent és SOHA nem lép félre?
Ez önámítás,ugye tudod?
Azt tudni kell, hogy az a bizonyos teszt a 3 hónappal azelőtti állapotot mutatja. Tehát ha kapsz egy negatív végeredményt, azaz semmi baja, attól még az előző 1-2 hónapban simám megfertőződhetett az illető.
Normális partnerkapcsolat esetén, kultúremberek között szóba sem kerül semmilyen teszt. Amúgy se Afrikában élünk...
"Normális partnerkapcsolat esetén, kultúremberek között szóba sem kerül semmilyen teszt. Amúgy se Afrikában élünk..."
Ez hülyeség!
Mi is "normális" , kulturált felnőtt emberek vagyunk. Amikor eldöntöttük, lehet intim kapcsolat köztünk, bizony elmentünk szűrésre. Ez volt nekünk a normális. De ha valakinek nem ez, attól még azt is elfogadjuk (bár nem értünk vele egyet), mert mindenki szíve-joga, hogyan is akar dönteni ezzel kapcsolatosan is.
Én egy fertőző osztályon dolgozó ápolónő vagyok. Nem is tudod, hányszor hallottam már, hogy jó, 4-5-6 hónapja ismerjük egymást, megismertük a másikat és bízunk benne, mert pl. tiszta és elhagytuk az óvszert és lám, életre szóló betegség lett a vége.
Sokszor hallottam már azt is, " nem is gondoltam volna a barátomról, hogy beteg, mert kulturált, megismertem a családját és diplomás, de mégis fertőzött volt, ráadásul nem tudott róla"
Sok-sok ilyen van. Miből tart elmenni egy vizsgálatra? Miből tart várni a vizsgálat eredményéig? Szerintem megéri ezzel foglalkozni.
Persze, az eredményre való várakozás alatt is "becsúszhat" valaki harmadik, és fertőzhet, de nem jobb eggyel kevesebb esélyt adni annak, hogy ne ártsunk a másiknak és mi is hamarabb gyógyulhassunk, ha betegek lennénk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!