Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » El lehet ilyet kapni partnertől?

El lehet ilyet kapni partnertől?

Figyelt kérdés

Barátnőmet kinyaltam 6-7 napja. Az aktus után 2-3 napra kijött egy iszonyatos nagy hólyag a torkomon,ami szemmel is jól látható, és iszonyatosan fáj. Mandulám nincs, szóval tüszös mandulagyulladás kizárt.:) Influenza szerű tünetek társulnak mellé(hidegrázás,fájó végtagok, fájó fej stb)

Volt már ilyen egy 1,5 hónapja, akkor is kinyaltam és rá 2-3 nappal ugyancsak hólyag jött ki, de ekkor már csak simán a szám oldalán belülről, a fogak mellett.

Kíváncsi vagyok, hogy lehet-e attól, vagy ez véletlen egybeesés.

Barátnőmet nem csaltam meg, máshonnan nem szedhettem össze semmit.

Megbántani sem szeretném, mert biztos, hogy nagyon magára venné.

Köszi

2013. ápr. 11. 22:12
 1/5 A kérdező kommentje:

Menj innen kérlek.

Fürdött.

2013. ápr. 11. 22:16
 2/5 Ivan Iljics ***** válasza:

Bármennyire is rossz ezt mondanom de valamilyen mértékben igaza van az első válaszadónak.

Ez itt nem klinika, gyógyszerészet, hogy leírt tünetek alapján diagnosztizáljunk.

A legprofibb diagnózis amit kaphatsz az lehet hogy: "Terhes vagy."

Menj el orvoshoz! Nem kell szégyellni, orvosi titoktartás van.

2013. ápr. 11. 22:27
 3/5 A kérdező kommentje:

El kéne olvasnod, és megérteni a kérdést.:)

nem diagnózist kértem,hanem hogy el lehet-e ilyet kapni.

2013. ápr. 11. 22:42
 4/5 anonim válasza:
El lehet kapni, és doki-már holnap neked. a barátnőd meg mélységesen szégyelje magát és őt is zavard el dokihoz, ha már inkább mást fertőz, mint sem nő létére elvánszorogjon az orvoshoz.
2013. ápr. 11. 22:48
 5/5 Ivan Iljics ***** válasza:

Megfogalmazom másképpen: A betegséget orvos tudja azonosítani. Ő tudja megmondani milyen úton terjed.

Ez egy olyan kérdés amit jól csak szakember tud megválaszolni.

2013. ápr. 15. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!