Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 17 éves hiv+-nak mennyi lehet...

17 éves hiv+-nak mennyi lehet a legidősebb kor amit megélhet?

Figyelt kérdés

Elméleti a feltevés, de 2- szer szoptam gumi nélkül olyan partnereket, akik azt mondták hogy nem hiv + ak és járnak tesztre. Nem élveztek a számba sem, óvszerrel dugtak.

Persze ott a kérdés. Ha kiderül h 3 vagyok meddig élhetek kezeléssel?

2016. jan. 26. 13:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
megfelelő kezelés mellett akár addig is élhetsz, mint egy egészséges ember. de azért azt tudni kell, hogy a hiv elleni gyógyszernek, akárcsak bármilyen más gyógyszernek lehetnek mellékhatásai. nagyon súlyosak is. és akár abba is bele lehet halni. pl. májelégtelenség és egyebek... szóval jobb a megelőzés!
2016. jan. 28. 20:28
 12/14 anonim ***** válasza:
57%

Ellenséges lennék? Én nem ellenséges vagyok, hanem szomorú. Szomorú, mert egy 17 éves embertársam beteg, és szomorú, mert ha a válaszomban nem használok lol, xd, vagy tököm tudja milyen jeleket, senki sem érti a szavak közt megbúvó iróniát.

Mindamellett fenntartom, amit mondtam, mert nem élet az, ami erre a szerencsétlen fiatalra vár. Élhet pár évet, valóban. Élhet száz évet is, mint ahogy itt valaki írta. De nem az a lényeg, hogy mennyi éved volt az életben, hanem az, hogy mennyi élet volt az éveidben!

És tessék, lehet újra lepontozni.

2016. jan. 28. 20:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg ha szopsz és nyelsz, akkoris kicsi az esély. A gyomorból nemfeltétlen kapsz fertőzést! A seggbekukinál, ha ninsc gumi, és AIDS-es a pasi-nő, akkor a felszíni hámsérülések miatt nagyon veszélyes!

A rizikó óriási! De ha a partner nem fertőzött, akkor semmi gond!

Lassan megoldják a problémát remélhetőleg. néha felröppen egy hír, de ezek csak részeredmények!

Talán 10 év múlva mindenki kap egy szurit, és lehet kefélni a csajokat 1000-rel! (neked meg szopni)

A baj, hogy addigra olyan öreg leszek, hogy már mindig 6 órát fog mutatni a cerka! :-)

2016. jan. 28. 21:02
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Menj el szűrésre.. kb két hét mulva kapsz eredményt ha az ANTSZ-nél csinálják,de van gyors teszt is.. legalább 6 -8 hét teljen el az aktus után,az ablakperiódus miatt... De nem hiszem,hogy ezen kéne gondolkozni meddig élsz kezeléssel,mert orálisan azért kevesebb az esélye,hogy pozitív lennél.. Csak tul aggódod ,nem lesz semmi ..
2016. febr. 4. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!