17 éves hiv+-nak mennyi lehet a legidősebb kor amit megélhet?
Elméleti a feltevés, de 2- szer szoptam gumi nélkül olyan partnereket, akik azt mondták hogy nem hiv + ak és járnak tesztre. Nem élveztek a számba sem, óvszerrel dugtak.
Persze ott a kérdés. Ha kiderül h 3 vagyok meddig élhetek kezeléssel?
Ellenséges lennék? Én nem ellenséges vagyok, hanem szomorú. Szomorú, mert egy 17 éves embertársam beteg, és szomorú, mert ha a válaszomban nem használok lol, xd, vagy tököm tudja milyen jeleket, senki sem érti a szavak közt megbúvó iróniát.
Mindamellett fenntartom, amit mondtam, mert nem élet az, ami erre a szerencsétlen fiatalra vár. Élhet pár évet, valóban. Élhet száz évet is, mint ahogy itt valaki írta. De nem az a lényeg, hogy mennyi éved volt az életben, hanem az, hogy mennyi élet volt az éveidben!
És tessék, lehet újra lepontozni.
Elvileg ha szopsz és nyelsz, akkoris kicsi az esély. A gyomorból nemfeltétlen kapsz fertőzést! A seggbekukinál, ha ninsc gumi, és AIDS-es a pasi-nő, akkor a felszíni hámsérülések miatt nagyon veszélyes!
A rizikó óriási! De ha a partner nem fertőzött, akkor semmi gond!
Lassan megoldják a problémát remélhetőleg. néha felröppen egy hír, de ezek csak részeredmények!
Talán 10 év múlva mindenki kap egy szurit, és lehet kefélni a csajokat 1000-rel! (neked meg szopni)
A baj, hogy addigra olyan öreg leszek, hogy már mindig 6 órát fog mutatni a cerka! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!