Lehetek együtt a barátnőmmel, ha fertőző vagyok?
Figyelt kérdés
Ne gondoljatok semmi rosszra, csak egy kis összebújás, puszi stb.-re gondoltam.. Az orvos szerint monokleózis vagy tüszős mandula gyulladásom vagy valami ilyesmi betegségem van.. az a lényeg, hogy be van gyulladva a torkom és fertőző.. ettől eltekintve egy kicsit megvagyok fázva.. egyébként nem köhögök, nem tüsszentek. Akkor a fentebb lévők bele férnek?2016. jan. 14. 14:25
1/7 anonim válasza:
ne,, hacsak nem akarod lefertőzni a barátnőd. A mononukleózist csókbetegségnek is hívják, találd ki miért:-)
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, tudom.. nem a csók miatt.. a nyál miatt.. És a nyál "átadást" nem csak csókkal lehet elérni.. (ezért hülyeség a betegség neve) de ez mindegy :D(fúj) Egyébként mondom csak puszi és összebújás, nem gondoltam sem nyelvesre, sem sima csókra.
2016. jan. 14. 14:42
3/7 anonim válasza:
Jobb ha nem, közös légtérben is, vagy puszi által is elkaphatja a mandulagyulladást, megfázást, sőt bizonyos tárgyak közös használata is kerülendő.
4/7 A kérdező kommentje:
És ha szabadban vagyunk? Most viszonylag(nálunk) még "jó" idő van.
Puszit arcra gondoltam, közös tárgy.. hát a palack amiből iszok.. azt nem adnám neki oda ha ilyesmire gondolsz.
2016. jan. 14. 14:50
5/7 anonim válasza:
te már úgyis eldöntötted hogy átmész. de én a barátnőd helyében nagyon megharagudnék ha megfertőznél, tudván, hogy tisztában voltál azzal hogy ez be fog következni és csak a saját élvezeted tartottad szem előtt.
6/7 A kérdező kommentje:
Most köhögnék, de ugysem hallod.. gondolom az első vagy. A barátnőm szeretne átjönni.. És barátnőm az aki nem bírja ki nélkülem 3 napig..
2016. jan. 14. 14:54
7/7 anonim válasza:
Közös dolog lehet pl kilincsek, távirányitó, telefon, wc lehúzó, stb., bármi, amit mindketten megfogtok, de a kezed is fertőzhet, és egy puszi is, hiszen cseppfertőzéssel terjednek az ilyen dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!