Mit tehetnék még érte?
Figyelt kérdés
Lakótársam összeszedhetett valami vírust, mert reggel óta hány, nem sokat, de sokszor (utóbbi egy órában már lényegesen kevesebbszer), és inkább csak gyomorsav jön fel neki, mert teljesen kiürült. Lábra állni nem tud, úgyhogy orvoshoz nem tudom vinni, a mentők nem jönnek ki hozzá. Vettem neki teát, kifejezetten hányásra, itatom szegényt, de az is kijön. Kekszet még nem próbáltam meg, mert nem hajlandó enni semmit, de nem tudom mit tehetnék még. Ha estig nem lesz jobb, megpróbálom megint a mentőket. Addig mit javasoltok? Már nem tudok mit csinálni.2010. márc. 23. 15:21
1/2 anonim válasza:
Hát ez borzasztó, háziorvosát próbáld meg. Lehet azért nem jön ki a mentő mert hétköznap a háziorvos az első, aki ellátja. Próbálkozz. Szegény kiszáradhat, most van ám járvány, hányás, hasmenés.
2/2 A kérdező kommentje:
Az a másik gondunk, hogy nem vagyunk helybeliek, csak egyetemen tanulunk itt és nem vagyunk sehová bejegyezve, én nem ismerem annyira a várost, orvosokat pláne nem :(
2010. márc. 23. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!