Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Daganots/ Rákos betegeknek...

Daganots/ Rákos betegeknek hatott már a c-vitamin kúra intra vénás? Valakinek valami ismerőse csinált már ilyet? Intravénás c-vitamin kúrát. És ha igen hatott valamit?

Figyelt kérdés
2015. dec. 10. 15:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Én 2 évig dolgoztam onkológián, de senkit nem ismerek akinek hatott volna. Hozzáteszem semmilyen táplálékkiegészítő vagy speciális diéta nem volt lényeges befolyással a betegségre.
2015. dec. 10. 16:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Ismerek egy holgyet, akinek az edesanyjanak vastagbelrakja volt. Mivel eleg idos is volt szepen lemondtak rola egy ido utan. Na oneki nyomattak c vitamint rendesen (bar gondolom nem csak azt) es mar nem jart onkologiara. Es egy ev mulva (ha jol emlekszem) elment kontrollra es kiderült jé nincs is mar ott a daganat. Persze idso korban a rak se olyan gyors lefolyasu a lassu anyagcsere miatt, meg hathat "kesobb" a sok beadott rakos sejteket kicsit hatekonyabban olo gyogyszer, es van felrediagnosztizalas is. De az is biztos, hogy van aki olyan módon gyogyul ki rákbol, hogy ertelmes tudomanyos magyarazat nincs ra (vagy az hogy szerencseje volt az immunrndszere magahoz tert).

Probalj meg mindent, de esszel. A mamam, akinek rosszindulato emlorakja volt a bere@cseppre es c vitaminra eskuszik. De azert szedett eros gyogyszereket is. Ezzel a csontáttetje mar tobb evtizede valtozatlan. Kitartast.

2015. dec. 10. 18:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is a béres cseppet mondanám,c vitaminnal.Apukámnak 6 éve lett vastagbélrákja,azóta is stómás,neki az orvos ajánlotta,azóta is szedi,minden rendben van.Nekem tavaly derült ki a méhtestrák,szerencsére korai szakaszban mütöttek,én is a bérest szedem c vitaminnal.
2015. dec. 10. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!