Megfázást fél nap alatt ki lehet "végezni"?
Sajnos elég sokat kell dolgoznom, holnap lesz az egyetlen szabad napom (fizetett túlóra, meg minden, és tudtam előre, de legyőzött a nátha..ha táppénzre megyek, azt viszont már a főnököm se nézné jó szemmel, főleg, hogy csak egy kis megfázás..).
De elég pocsékul érzem magam, konkrétan alig bírok beszélni, úgy fáj a torkom, száraz az orrom, csöpög belőle a "cucc", már elhasználtam 80 zsepit a mai nap folyamán...csak víz jön,de az rengeteg.
Ittam reggel neo citran-t, de nekem érzékeny rá a gyomrom és vagy hasmenésem lesz, vagy hányni kezdek, reggel a hasmenés volt, így itt bent nem igazán tudok inni.
Mézes/citromos teát tolok magamba, meg C-vitamint, ma 2000 mg-nál járok..
Este ittam pálinkát is, bár nem hiszem, hogy segített, csak bealudtam tőle:D
Az a baj, hogy kell az agyam, pedig ő nagyon nem akar dolgozni.
Mit lehet még? Ja, hőemelkedésem is van, meg gyengeség, "természetesen".
Tudom nyilván nincs nagy csodaszer, csak valami pörgető kéne, ami segít egy kicsit:)
Most már jobb, a hársfateát öntöttem magamba, a torkom ma nem is fájt már :)
Most már ott járok, hogy enyhe köhögés és orrfújáskor "bőséges jutalom":D:D
De ez jó, mert legalább távozik a sok baci. Mondjuk a szám felett már sebes, a sok orrfújástól, de az a kisebbik.
Ma még volt hidegrázás/megsülés felváltva, szóval valami hőemelkedésem lehetett még mindig, de azért jobb volt. Tegnap volt durva, ma a pihi segített.
(mézes citromos tea is volt, azt fogom is inni még a héten pár napot melóba is:)) A hársfatea ízéért amúgy nem rajongok, bár nem is rossz:D A kamillát nem szeretem ennyire:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!