Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Megfázást fél nap alatt ki...

Megfázást fél nap alatt ki lehet "végezni"?

Figyelt kérdés

Sajnos elég sokat kell dolgoznom, holnap lesz az egyetlen szabad napom (fizetett túlóra, meg minden, és tudtam előre, de legyőzött a nátha..ha táppénzre megyek, azt viszont már a főnököm se nézné jó szemmel, főleg, hogy csak egy kis megfázás..).

De elég pocsékul érzem magam, konkrétan alig bírok beszélni, úgy fáj a torkom, száraz az orrom, csöpög belőle a "cucc", már elhasználtam 80 zsepit a mai nap folyamán...csak víz jön,de az rengeteg.

Ittam reggel neo citran-t, de nekem érzékeny rá a gyomrom és vagy hasmenésem lesz, vagy hányni kezdek, reggel a hasmenés volt, így itt bent nem igazán tudok inni.

Mézes/citromos teát tolok magamba, meg C-vitamint, ma 2000 mg-nál járok..

Este ittam pálinkát is, bár nem hiszem, hogy segített, csak bealudtam tőle:D

Az a baj, hogy kell az agyam, pedig ő nagyon nem akar dolgozni.

Mit lehet még? Ja, hőemelkedésem is van, meg gyengeség, "természetesen".

Tudom nyilván nincs nagy csodaszer, csak valami pörgető kéne, ami segít egy kicsit:)

2015. dec. 5. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a mézes-citromos hársfatea (sok, napi 6-7 félliteres bögre), nagy dózisú C-vitamin (1-1,5 gramm) és 25 Béres-csepp a bevált módszer, kendő a nyakra, orrspray (Nasopax, rohadtul csíp, de hatásos), orrkenőcs és nonszteroid (Advil vagy Nurofen non-aqua). A Neo-Citranért én se rajongok, nem szoktam inni.
2015. dec. 5. 13:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja, és torokfájásra Tantum Verde spray..-)
2015. dec. 5. 13:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Délután be is megyek gyógyszertárba ezekért :)
2015. dec. 5. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia, na végül, hogy telt a szabadnapot, rem jól :)
2015. dec. 6. 16:32
 5/5 A kérdező kommentje:

Most már jobb, a hársfateát öntöttem magamba, a torkom ma nem is fájt már :)

Most már ott járok, hogy enyhe köhögés és orrfújáskor "bőséges jutalom":D:D

De ez jó, mert legalább távozik a sok baci. Mondjuk a szám felett már sebes, a sok orrfújástól, de az a kisebbik.

Ma még volt hidegrázás/megsülés felváltva, szóval valami hőemelkedésem lehetett még mindig, de azért jobb volt. Tegnap volt durva, ma a pihi segített.

(mézes citromos tea is volt, azt fogom is inni még a héten pár napot melóba is:)) A hársfatea ízéért amúgy nem rajongok, bár nem is rossz:D A kamillát nem szeretem ennyire:D

2015. dec. 6. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!