Hogyan kerüljem ki a megfázást, náthát a hűvös hidegebb hónapokban?
Figyelt kérdés
Mindig októberben és decemberben vagyok náthás,de kegyetlenül.Pedig felöltözök rendesen,vastag kabát sapka sál.Tudtok valami jó módszert amivel eltudom kerülni azt hogy náthás legyek?2013. okt. 9. 12:12
1/5 anonim válasza:
Azt hogy biztos elkerülöd nem állíthatom, de egyél sok gyümölcsöt (én minden nap szoktam vmit egy almát-banánt stb.) és minél gyakrabban moss kezet. ha nem tudsz vmilyen oknál fogva használj kézfertőtlenítőt. És ha nagyon szükségesnek érzed szedj vmilyen vitamint.
2/5 anonim válasza:
Én a kapszaicint javaslom. Engem szinte minden télen megvéd a megfázástól, influenzától. Ha nagy ritkán el is kapom, kicsit növelem a dózist, és max 2 nap alatt el is múlik a betegség.
3/5 anonim válasza:
Előző válaszoló:
Milyen formában fogyasztod a kapszaicint?
Mas is ajánlotta nekem, azt mondta egyek sok erős kaját, amin erőspaprika van. Egyéb lehetoseg?
4/5 anonim válasza:
Szia! Előző vagyok. Gyakorlatilag mindenféle paprika formájában fogyasztom, szárított, friss, őrölt, szósz, a lényeg, hogy legyen benne kraft. Szerintem egyébként általában erősíti az immunrendszert is.
5/5 anonim válasza:
Egyél sok gyümölcsöt, fokhagymát, hagymát és vegyél méhpempős mézet, ez nagyon jó immunerősítő, napi 1 mokkáskanállal megeszel és véd a fertőzések ellen is. Én minden influenzás időszak előtt méhpempőt eszem 1 hónapig és nem szoktam elkapni senkitől a betegséget.
Legyél napont legalább 1 órát a friss levegőn és öltözz mindig az időjárásnak megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!