El fog ez múlni valamikor? = ( (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Hát nekem az lenne a problémám, hogy egy megfázás ráhúzódott a fülemre és középfül gyulladásom lett. Na és az a baj hogy nagyon eldugulva érzem a fülem =( de olyan szinten, hogy magamat nagyon is hallom, sőt a szívdobogásomat is hallom, csak úgy simán esténként de a környezetemet nagyon rosszul....mikor fog ez el múlni?=( minden reggel úgy kelek hogy nem fogok meggyógyulni. Egyébként szednem kellett öt napig antibiotikumot, ma telt le...2010. márc. 20. 22:48
1/6 anonim válasza:
nem akarlak megijeszteni, de nekem tavaly amikor megfáztam és a fülem is begyulladt utána, ugyanígy antibiotikummal kezeltem meg minden, összesen úgy 3-4 hétig volt bedugulva a fülem!már borogattam, mindent elkövettem annyira rossz volt és meg akartam szabadulni tőle, de semmi nem hatott. várni kellett. addig meg szenvedni :(
remélem te szerencsésebb leszel. jobbulást!
üdv. 22L
2/6 A kérdező kommentje:
Igen de elmúlt?:S mert én nagyon parázom hogy soha nem leszek egészséges :( tudom hülyének tűnöl de tényleg nem vagyok az csak félek :(
2010. márc. 20. 23:03
3/6 anonim válasza:
semmi gáz, én is azt hittem, h. már úgy maradok... de el fog múlni, ne félj :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtató választ :)
2010. márc. 20. 23:45
5/6 anonim válasza:
A drogeriakban lehet kapni ilyen "fulgyertyat" (igazabol mindenfele testnyilassal kompatibilis) amit raraksz a fullyukadra(bocs, nem tudom hogy hivjak..:S) es meggyujtod (marmint a gyertyat) es gyakorlatilag kivakumozza a fuledbol a trutyit. Rettento sokat tud segiteni, el se tudod kepzelni mennyi cucc halmozodott fel a fuledben. De egyebkent ha nem akarsz erre kolteni, akkor menj el a haziorvosodhoz, es o kimossa. (a fuled, nem a gyertyat)
6/6 A kérdező kommentje:
Ok, köszi a tippet és a választ :)
2010. márc. 21. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!