Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Amint beköszönt az ősz, nekem...

Amint beköszönt az ősz, nekem elkezdődnek a felfázásos tűnetek. Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés

3 éve kezdődött ez el nálam, elöször azt hittem, hogy a dzex az okozója, de már fél éve nem voltam senkivel igy ez kizárható.

A hasam pisilés után enyhén fáj, közben pedig a lenti rész ég és lüktet. Ez a fájdalmas lüktetés olyan mintha a húgycsövemből, vagy hólyagomból jönne, van hogy egész nap érzem. Nem tudom mitől jöhet elő ez a probléma folyamatosan. Vese tájékon semmi gond, nem rég voltam hasi ultrahangon.

Melegen öltözöm mert elébe fázós vagyok, illetve nemkem ilyenkor az vált be, hogy sokat iszom. De amúgyis figyelek a folyadékbevitelre, csak ilyenkor fokozottabban.

Immunrendszert sajnos nem tudok erősteni, mert 2 autoimmun betegségek van, és emiatt nem lehet.

Ha bárkinek van valami hasznos tanácsa hogy kerulhetném ez el akkor nagyon hálás lennék!

(a helyesírási hibákért elnézést, telefonról pötyögtem)

L20

2015. okt. 18. 06:38
 1/3 anonim ***** válasza:
A derekadat tartsd melegen pl derék melegitovel es ha lehet szedj tőzegafonyat. Teában es kapszulában egyaránt jó. Ami még fontos hogy a lábad is melegen legyen, mert onnan is fel tudsz fázni és ne ülj olyan székre ami hideg.
2015. okt. 18. 07:27
 2/3 mantis religiosa ***** válasza:
Fontos, hogy a derekadon kivűl, az intim zónákat is tartsd melegen. Elő nagymama bundabugyijával, és a pamutharisnyákkal! Ha már az immunrendszered nem tudod erősíteni, igyál gyógyteát! Egy kis csalántea nagyon hatásos vértisztító, és kifele jövet, ott is rendet tesz, ahol a problémáid vannak. Ha ezek nem válnak be, vannak még lehetőségek. Írj és elmondom majd a többit is, csak ha segít, akkor nem muszáj egyből ágyúval lőni a verébre.
2015. okt. 18. 07:49
 3/3 anonim ***** válasza:
A sok ivás nagyon fontos. Ez fertőzés, nekem kb. kétszer volt életemben, szedtem DM-es vörösáfonya-kapszulát és sokat ittam, ennyi. Ha nem múlik, akkor irány az orvos. És nagyon oda kell figyelni az intim higiéniára, nedves törlőkendőzz kakálás után, figyelj oda a bugyi anyagára, tisztasági betét minőségére és kerüld a tampont, ha lehet.
2015. okt. 18. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!