Amint beköszönt az ősz, nekem elkezdődnek a felfázásos tűnetek. Mit tehetek ellene?
3 éve kezdődött ez el nálam, elöször azt hittem, hogy a dzex az okozója, de már fél éve nem voltam senkivel igy ez kizárható.
A hasam pisilés után enyhén fáj, közben pedig a lenti rész ég és lüktet. Ez a fájdalmas lüktetés olyan mintha a húgycsövemből, vagy hólyagomból jönne, van hogy egész nap érzem. Nem tudom mitől jöhet elő ez a probléma folyamatosan. Vese tájékon semmi gond, nem rég voltam hasi ultrahangon.
Melegen öltözöm mert elébe fázós vagyok, illetve nemkem ilyenkor az vált be, hogy sokat iszom. De amúgyis figyelek a folyadékbevitelre, csak ilyenkor fokozottabban.
Immunrendszert sajnos nem tudok erősteni, mert 2 autoimmun betegségek van, és emiatt nem lehet.
Ha bárkinek van valami hasznos tanácsa hogy kerulhetném ez el akkor nagyon hálás lennék!
(a helyesírási hibákért elnézést, telefonról pötyögtem)
L20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!