Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Én ezt már nem értem, felfázás...

Sweden kérdése:

Én ezt már nem értem, felfázásos tünetek, de minden negatív . Miért?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! A gondom az lenne , hogy már nagyon régóta szenvedek felfázástól ( kb 3 éve ), de már megtanultam magamnak kezelni, vannak gyógyteáim illetve melegpárnám , infralámpám stb .. Tudom mikor mit kell csináljak , hogy komolyabban ne jöjjön elő. Igaz néha még így is van amikor súlyosbodik, de olyankor kapok antibiotikumot és már az első szem után jobban vagyok , de mindig beszedem a teljes kúrát . De most ez valami teljesen más !! Egy hónapja tart ... Amikor elkezdtem érezni , hogy kicsit felvagyok fázva elkezdtem a teáimat inni , infralámpázni , de nem múlt el akkor utána jött a monural por (este megiszom , és reggel pisi .. máskor már itt elmúlik ) most ez sem segített egyre rosszabb lett .. elmentem dokihoz ,kaptam anitibiotikumot , beszedtem az egész dobozzal , de semmi hatása nem volt . Vissza mentem , a vizelet vizsgálatom pedig negatív volt , se genny , se vér , se baci . Elmentem nőgyógyászhoz is , de semmit nem talált ő sem ami eltérő lenne , de kaptam még egy adag antibiotikumot . Már azt is beszedtem kissé jobb lett a helyzet ... de még most is tompán állandóan érzem a pisilési ingert , néha csíp is .. van , hogy pár órára rosszabb , de aztán jobb lesz . Nem értem :O Szedem mindennap a tőzegáfonyát , iszom a teáim , nem fürdök , külön törölközőm van oda , nem eszek nagyon cukros ételeket sem .. én nem értem , teljesen kétségbe vagyok már esve ..semmihez nincs kedvem, csak ezzel szenvedek :( Valaki segítsen !
2015. júl. 1. 15:36
 1/6 A kérdező kommentje:
Jah igen a " nem fürdök " részt úgy értem , hogy nem ülök kádba , csak zuhanyzok !
2015. júl. 1. 15:38
 2/6 anonim ***** válasza:
A hibát ott követed el, hogy túlzottan antibiotikumozod magad.
2015. júl. 1. 15:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Már két hete nem szedem az antibiotikumot,(csak akkor szedek amikor a doki írja fel ) most csak a tőzegáfonyát szedem ( napi egy kapszula ) .
2015. júl. 1. 15:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Probalj meg probiotikumot inni.

A nőgyogyasz nem talalt semmot tehat nincs hüvelygyulladásod ugy?

Sajnos van olyan holyag szindroma ami azt jelenti hogy a holyagfal nem ép ezt nehezen tudjak kideriteni.

Viszont urologiara menj el.ők tudnak segiteni.hasi uh kéne.meg esetleg csinalnak cisztoszkopiat

2015. júl. 1. 17:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Azt mondta a nőgyógyász , hogy nincsen hüvelygyulladásom, semmit nem talált . Rendben , elmegyek urulógiára! Köszönöm a válaszod !
2015. júl. 1. 17:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Az urológia jó ötlenek tűnik.
2015. júl. 2. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!