Piros nyúlványszerűségek a vizeletemben + felfázásos tünetek. Mi lehet velem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 napja olyan érzés, mintha fel lennék fázva, fáj amikor pisilel és kellemetlen, égő érzést ézek a hugycsövemben. Szedtem a Walurinal Max nevű gyógyszert, ami segített is, napközben és este nem éreztem a fájdalmat, csak nagyon minimalisan pisilés után, de ez nemsokára el is múlt, viszont reggelente fájni szokott huzamosabb ideig, ilyenkor fájdalomcsillapítót is bevettem az előbb említett gyógyszer mellé. Ma reggel amikor kimentem pisilni láttam, hogy a vizeletemben ilyen piros nyúlványok vannak. Mitől lehet ez? Kérlek segítsetek, csak hétfőn tudok odamenni dokohoz és nagyon aggódom, mi lehet ez :( 18/L2014. márc. 8. 06:33
1/4 anonim válasza:
Húgyúti fertőzésed van. Azok a pirosak véres szövetdarabkák a húgycsövedből,esetleg a hólyagodból. Ne várj hétfőig,menj el ügyeletre,mert minél előbb el kéne kezdened antibiotikumot szedni,nehogy "felszálljon" a fertőzés a vesédre.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ, tegnap bementem az ügyeletre, azt mondták még pont időben mentem. Felírtak egy antibiotikumot, aminek már most érzem a hatását. :)
2014. márc. 9. 08:56
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2014. márc. 9. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!